General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
şuan telefon kargodan geldi kurcalamadan hemen şarza koydum sonra kurcalayacağım :ehe

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin

once sarji bitirseydin :)
Ben dun gidip elden aldim teli Bugra o yuzden seni gectim :ehe
hiç ellemeden şarz koydum bakalım 2 gibi çıkarırım eğer dolarsa sonra ekran koruyucuyu takacağım ve ardından ayarlar vs derken saatler geçer zaten :ehe

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
OPC

OPC

Üye
Ben de telpadan bana yakın telefonculara bakayım o zaman :eller:

CataFaLLoque

Üye
ya internette birsuru video izledim s3 almayi dusunuyorum bunu mu yoksa s3 mu aliyim

HAM ZA

HAM ZA

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CataFaLLoque
06kubilay06

06kubilay06

Üye
n97 de 32 gb hafıza vardı 29 gb kullanılabiliyodu sen düşün 3 gb nerde :D
zaten hiç bir zaman 32 gb yazan 32 olamaz meslee 16 gb lık bi flashı pc ye takınca 14.7 gözükür yanı 16 olmaz

- - - Eklendi - - -

ya internette birsuru video izledim s3 almayi dusunuyorum bunu mu yoksa s3 mu aliyim
paran yetiyorsa s3 al ama paraya kıymak istemiyosan sende benım gıbı bu telefonu al benımkıde sanırım yarın gelcek halbuki ben hepinizden önce sipariş vermiştim :(

HAM ZA

HAM ZA

Üye
zaten hiç bir zaman 32 gb yazan 32 olamaz meslee 16 gb lık bi flashı pc ye takınca 14.7 gözükür yanı 16 olmaz- - - Eklendi - - -paran yetiyorsa s3 al ama paraya kıymak istemiyosan sende benım gıbı bu telefonu al benımkıde sanırım yarın gelcek halbuki ben hepinizden önce sipariş vermiştim :(
olmayınca olmuyor işte :tebessüm:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Biri inceleme yapsın yahu merak ettim şu telefonu. Dayı oğlu yeni telefon alacaktı s3 mini seçmiştik iyi ise bundan alırız :)

achambo

achambo

Üye
Biri inceleme yapsın yahu merak ettim şu telefonu. Dayı oğlu yeni telefon alacaktı s3 mini seçmiştik iyi ise bundan alırız :)

s3 mini almayın bu varken ekranları arasında dağlar kadar fark var

- - - Eklendi - - -

her türlü s3 miniyi geçer discovery

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Hayırlı olsun beyler.Benden başka mavi alan varmı ?

m_kan

m_kan

Üye
Telefonun kendi romu miuinin duzenli hali gibi.dosya yoneticisi,ayarlar,pusula falan miui

- - - Eklendi - - -

Rom konusunda pek bisey beklemeyin bence.cm falan sanmam

sen aldın mı kerim

HAM ZA

HAM ZA

Üye
ekran kilitliyken ses kısma tuşuna basınca flaş yanıyomuş :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Hiç telefonu görmeme ya da göndermeme gibi bir durum da değil.Dosya gidiyo gidiyo %10-20-30-40-50 derken duruyor.Bekle bekle hareket yok.İptal ettim yeniden göndermek istedim yine aynı.Gönderme yarım kalıyor.

o zaman ayarlardan uygulamalara oradan da bluetooth'a gir verileri temizle de muhtemelen düzelir olmadı bi format gerekir o da olmadı o cihazda sorun vardır. Android çünkü bu bluetooth kısıtlaması kesinlikle olmaz diye düşünüyorum

m_kan

m_kan

Üye
acaba eylüle ekime devam eder mi üretimi ?

Üst Alt