General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

buananotte

Üye
darty de sadece mavisi var ben beyaz alacaktım mavi alsam pişman olurmuyum ayrıca bu akşam sipariş etsem kaç güne gelir

06kubilay06

06kubilay06

Üye
darty de sadece mavisi var ben beyaz alacaktım mavi alsam pişman olurmuyum ayrıca bu akşam sipariş etsem kaç güne gelir
muhtemelen yarın kargolanır en gec 2 gun ıcınde gelir
mavi rengi çok hoş herkes beğeniyor

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Hic siyah begenen yok mu?onu tam nexus gibi cok guzel.beyazda one x gibi o da cok guzel.mavide degisik farkli bi renk.bugune kadar hep siyah kullandim.sadece e250im maviydi:D beyaz mi alsam:hmmm

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bendeki mavi gayet güzel.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
bilindik markalardan şaşma derim

Bu Androidlerin böyle pahalı olmasının asıl nedenidir bu düşünce.

Beyler bayanlar ilk önce bu özelliklerde bir telefonun bu fiyata olması bizleri biraz düşündürmeli.

Düşündürmeli ki bu marka takıntısından vazgeçelim.

Hangi marka iyi bir telefon yaparsa taktir edilmeli.(Tanınmamış bile olsa)

Şu nokia,samsung,lg..vb. hiç mi kötü telefon yapmadı körü körüne peşinden koşuyorsunuz.

Bu tanınmış markaların peşinden körü körüne koşarsanız bunların ... kalkar bir güncellemeyi bile çok görürler.

Ben Nokiadan androide geçtim yıllardır devam eden symbianı bitirme kararı aldı gelde sövme..

Neyse g.m bu fiyata böyle bir telefon yapmış ve belliki çok satılıyor imkanım olsa bende alırdım.Alırdım ki şu meşhur markaların aklı

biraz başına gelsin..

OPC

OPC

Üye
Hic siyah begenen yok mu?onu tam nexus gibi cok guzel.beyazda one x gibi o da cok guzel.mavide degisik farkli bi renk.bugune kadar hep siyah kullandim.sadece e250im maviydi:D beyaz mi alsam:hmmm

bul da denizlide alırsın :ehe

ellimin kori

ellimin kori

Üye
bilindik markalardan şaşma derim

Bu Androidlerin böyle pahalı olmasının asıl nedenidir bu düşünce.

Beyler bayanlar ilk önce bu özelliklerde bir telefonun bu fiyata olması bizleri biraz düşündürmeli.

Düşündürmeli ki bu marka takıntısından vazgeçelim.

Hangi marka iyi bir telefon yaparsa taktir edilmeli.(Tanınmamış bile olsa)

Şu nokia,samsung,lg..vb. hiç mi kötü telefon yapmadı körü körüne peşinden koşuyorsunuz.

Bu tanınmış markaların peşinden körü körüne koşarsanız bunların ... kalkar bir güncellemeyi bile çok görürler.

Ben Nokiadan androide geçtim yıllardır devam eden symbianı bitirme kararı aldı gelde sövme..

Neyse g.m bu fiyata böyle bir telefon yapmış ve belliki çok satılıyor imkanım olsa bende alırdım.Alırdım ki şu meşhur markaların aklı

biraz başına gelsin..

buananotte

Üye
telpa sayfasında neden yok bu

Buğra

Buğra

Admin
telpamarkette dün akşam kaldırmışlar telefonu herhalde stoklar tükendi ama hızlıal eroyon kliksa gibi yerlerde halen var satışı :)

achambo

achambo

Üye
fiyat aynı ama telefoncu 12 taksit yapıyor dart peşin fiyatına 4 taksit yapıyor (darty de 3 tl kargo ücreti var) ben bugun sipariş ersem kaç gün içinde gelir darty den

telefoncudan al sen aynı güne denk geliyo:)

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
KayraBey

KayraBey

Üye
evet beyaz rengini esime aldim hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: achambo
OPC

OPC

Üye
KayraBey

KayraBey

Üye
kutu evde kaldi :)
Ben yatar iyi geceler.

tek cumle cihaz dehset.kendimede haftaya alcam insaallah

OPC

OPC

Üye
kutu evde kaldi :)
Ben yatar iyi geceler.

tek cumle cihaz dehset.kendimede haftaya alcam insaallah

hadi ya abi o kadar iyi mi bize detay lazım bi oyun falan yükle bakalım hatta video çek :D

Üst Alt