daha fazla para biriktirmek istemiyosan discovery i al ama para biriktirmeyi seviyosan s4 e kadar yolu varBende 550lira var su anda.her c.tesi 100lira aliyorum.napiyim sizce?

daha fazla para biriktirmek istemiyosan discovery i al ama para biriktirmeyi seviyosan s4 e kadar yolu var![]()
gm disco gayet yeterli bi telefon özellik açısından pc yoksa bencede laptop alNfc onemli degil
- - - Eklendi - - -
Yada iste gm alip sonra biraz daha biriktirip laptop alirim.pc'm yok cunku
Nfc onemli degil
- - - Eklendi - - -
Yada iste gm alip sonra biraz daha biriktirip laptop alirim.pc'm yok cunku
İncelemeden almam kardesim.ama inceledikten sinra cihazi begenicegime eminim
Dur bakalım bi' inceleyelim öyle ver kararını şimdiden discovery kesin alcam deme bence

Yani s3 yerine gm+laptop al diyosun.ama su titanium gri s3e hasta oldum ya
- - - Eklendi - - -
İncelemeden almam kardesim.ama inceledikten sinra cihazi begenicegime eminim![]()
ben de incelicem hoşuma giderse alırımyani dış görünüş pek işe yarar biş ideğil onemlı olan özellikleriYani s3 yerine gm+laptop al diyosun.ama su titanium gri s3e hasta oldum ya
- - - Eklendi - - -
İncelemeden almam kardesim.ama inceledikten sinra cihazi begenicegime eminim![]()
sabırsızlıkla bekliyorum 2-3 tanede foto çekermisin telefondanBeyler şuan eve gitmeye çalışıyorum.Bir sorun çıkmazsa akşam konu açacağım.
Arkadaşlar Osmaniye'liyim. Bugün aradım sordum şu an yok istek üzerine getiriyoruz dedi adam. Ve bu aradığım yer Osmaniye'nin en güvenilir yerlerinden birisi. Parayı denkleştirmeme çok az kaldı. İstek yaptığınız takdirde 48 saat için getiriyoruz dedi adam.
Ha birde iade almıyoruz ama bi sorun olduğu takdirde servise gönderiyorsunuz ilgileniyorlar yapılacak sorunsa yapıyorlar, eğer iade gerekiyorsa iade alıyorlar dedi.

kaç incelemedir bi tırnak kesmedi gitti neyse konu o değil 600 tl lik telefonun 1200 tl lik telefonu geçmesi kadar adaletsiz bişi olrumu yahu :S ayrıca sensorde hiç sıkıntı gozukmuyorBuyrun arkadaslar s3 ve discoveryde temple run2.sadece izleyin diyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kaç incelemedir bi tırnak kesmedi gitti neyse konu o değil 600 tl lik telefonun 1200 tl lik telefonu geçmesi kadar adaletsiz bişi olrumu yahu :S ayrıca sensorde hiç sıkıntı gozukmuyor
Buyrun arkadaslar s3 ve discoveryde temple run2.sadece izleyin diyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

600 olması gerekıyor
Discovery'nin ekranı daha iyi , performansı değil. Ama 700 lira için müthiş bir alet.

Arkadaşlar ben aldım bir bayiye gittim elden aldım.Telefondan gerçekten çok memnum her oyunu kaldırıyor yaklaşık 9 tane high grapich oyun var hepsini rahatlıkla oynuyor. Kamera gerçekten süper hızlı çekimi olsun.Gece gerçekten flashı çok etkili galeri geçişleri olsun galeriyi açıyorum fotolarda hiç bulanıklık olmadan beklemeden çok net açıor.Sesi çok canlı 6 farklı tema var çok hoşuma gitti. Şarj 2.5 saatte doluyor.Parlaklığı kullanışa göre ayarlarsanız normal kullanımda 21 saat dayanıyor. Sadece aklımda takılan odaklama yaparken lensten ses gelio onu anlamadım normal bir şey mi ?