General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Bende 550lira var su anda.her c.tesi 100lira aliyorum.napiyim sizce?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Nfc onemli degil

- - - Eklendi - - -

daha fazla para biriktirmek istemiyosan discovery i al ama para biriktirmeyi seviyosan s4 e kadar yolu var :D

Yada iste gm alip sonra biraz daha biriktirip laptop alirim.pc'm yok cunku

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
06kubilay06

06kubilay06

Üye
Nfc onemli degil

- - - Eklendi - - -

gm disco gayet yeterli bi telefon özellik açısından pc yoksa bencede laptop al

OPC

OPC

Üye
Nfc onemli degil

- - - Eklendi - - -

Dur bakalım bi' inceleyelim öyle ver kararını şimdiden discovery kesin alcam deme bence

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Beyler şuan eve gitmeye çalışıyorum.Bir sorun çıkmazsa akşam konu açacağım.

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Yani s3 yerine gm+laptop al diyosun.ama su titanium gri s3e hasta oldum ya

- - - Eklendi - - -

Dur bakalım bi' inceleyelim öyle ver kararını şimdiden discovery kesin alcam deme bence
İncelemeden almam kardesim.ama inceledikten sinra cihazi begenicegime eminim:ehe

OPC

OPC

Üye

- - - Eklendi - - -

İncelemeden almam kardesim.ama inceledikten sinra cihazi begenicegime eminim:ehe

:ehe ben de incelicem hoşuma giderse alırım

06kubilay06

06kubilay06

Üye

- - - Eklendi - - -

yani dış görünüş pek işe yarar biş ideğil onemlı olan özellikleri
bence 1 hafta bekle cunku hafta içinde bende alıcam yani başkalrının görüşleribi dinle al yada alma

- - - Eklendi - - -

Beyler şuan eve gitmeye çalışıyorum.Bir sorun çıkmazsa akşam konu açacağım.
sabırsızlıkla bekliyorum 2-3 tanede foto çekermisin telefondan

merto0180

merto0180

Üye
Arkadaşlar Osmaniye'liyim. Bugün aradım sordum şu an yok istek üzerine getiriyoruz dedi adam. Ve bu aradığım yer Osmaniye'nin en güvenilir yerlerinden birisi. Parayı denkleştirmeme çok az kaldı. İstek yaptığınız takdirde 48 saat için getiriyoruz dedi adam.

Ha birde iade almıyoruz ama bi sorun olduğu takdirde servise gönderiyorsunuz ilgileniyorlar yapılacak sorunsa yapıyorlar, eğer iade gerekiyorsa iade alıyorlar dedi.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Arkadaşlar Osmaniye'liyim. Bugün aradım sordum şu an yok istek üzerine getiriyoruz dedi adam. Ve bu aradığım yer Osmaniye'nin en güvenilir yerlerinden birisi. Parayı denkleştirmeme çok az kaldı. İstek yaptığınız takdirde 48 saat için getiriyoruz dedi adam.

Ha birde iade almıyoruz ama bi sorun olduğu takdirde servise gönderiyorsunuz ilgileniyorlar yapılacak sorunsa yapıyorlar, eğer iade gerekiyorsa iade alıyorlar dedi.
:hmmm:hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun arkadaslar s3 ve discoveryde temple run2.sadece izleyin diyorum:)

recepimberat

Üye
Arkadaşlar ben aldım bir bayiye gittim elden aldım.Telefondan gerçekten çok memnum her oyunu kaldırıyor yaklaşık 9 tane high grapich oyun var hepsini rahatlıkla oynuyor. Kamera gerçekten süper hızlı çekimi olsun.Gece gerçekten flashı çok etkili galeri geçişleri olsun galeriyi açıyorum fotolarda hiç bulanıklık olmadan beklemeden çok net açıor.Sesi çok canlı 6 farklı tema var çok hoşuma gitti. Şarj 2.5 saatte doluyor.Parlaklığı kullanışa göre ayarlarsanız normal kullanımda 21 saat dayanıyor. Sadece aklımda takılan odaklama yaparken lensten ses gelio onu anlamadım normal bir şey mi ?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Buyrun arkadaslar s3 ve discoveryde temple run2.sadece izleyin diyorum:)
kaç incelemedir bi tırnak kesmedi gitti neyse konu o değil 600 tl lik telefonun 1200 tl lik telefonu geçmesi kadar adaletsiz bişi olrumu yahu :S ayrıca sensorde hiç sıkıntı gozukmuyor

Türe

Türe

Üye
kaç incelemedir bi tırnak kesmedi gitti neyse konu o değil 600 tl lik telefonun 1200 tl lik telefonu geçmesi kadar adaletsiz bişi olrumu yahu :S ayrıca sensorde hiç sıkıntı gozukmuyor

Discovery'nin ekranı daha iyi , performansı değil. Ama 700 lira için müthiş bir alet.

taylan08

Üye

recepimberat

Üye
Arkadaşlar ben aldım bir bayiye gittim elden aldım.Telefondan gerçekten çok memnum her oyunu kaldırıyor yaklaşık 9 tane high grapich oyun var hepsini rahatlıkla oynuyor. Kamera gerçekten süper hızlı çekimi olsun.Gece gerçekten flashı çok etkili galeri geçişleri olsun galeriyi açıyorum fotolarda hiç bulanıklık olmadan beklemeden çok net açıor.Sesi çok canlı 6 farklı tema var çok hoşuma gitti. Şarj 2.5 saatte doluyor.Parlaklığı kullanışa göre ayarlarsanız normal kullanımda 21 saat dayanıyor. Sadece aklımda takılan odaklama yaparken lensten ses gelio onu anlamadım normal bir şey mi ?

• Beğen
Tepkiler: Buğra

taylan08

Üye

normal bence xperia sola'da da oluyor bide gangstar vegas oyunu denediniz mi acaba denediyseniz hangi ayarlarda oynadınız

06kubilay06

06kubilay06

Üye
bi izleyin derim

Üst Alt