General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

Türe

Türe

Üye
Z 13 mp icin kotu cekiyor. Lumia 920 makroda sikintili. Netleyemiyor. Kendim denemistim. Simdi nasildir bilmiyorum ama gunduz cekimleri o kadar iyi degil.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Dede
Invoke

Invoke

Üye
Z 13 mp icin kotu cekiyor. Lumia 920 makroda sikintili. Netleyemiyor. Kendim denemistim. Simdi nasildir bilmiyorum ama gunduz cekimleri o kadar iyi degil.

Gece daha iyi ama :)

Z ile S4'ün lensi aynı diye biliyorum...?

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Gm dışında başka telefonlardan bahsetmeyelim

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Invoke
Sarangni

Sarangni

Üye
Haziran başında hatuna ACE 2. almıştım o zaman bu cihaz yoktu olsa kesin alırdım diye düşünüyorum. Iade süresi de geçti Ace 2 verip bunu almak için. Kısmet öte köy yokmuş diye buna diyorlar :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Bizzat parmaklamak şartı ile telefonu incelemeye gidiyorum.
İzlenimleri paylaşırım.
Bitti o telefon :ehe

• Beğen
Tepkiler: Buğra
RowneSM

RowneSM

Üye
  • Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Bizzat parmaklamak şartı ile telefonu incelemeye gidiyorum.
İzlenimleri paylaşırım.
Bitti o telefon :ehe
Ahmet abi gerekirse bana özel mesaj ile incelemen hakkındaki yorumlarını genişçe yazar mısın ona göre bakacağım

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Telefonu inceledim ama 2 dakika kadar.Fazla kurcalatmadılar.

Genel olarak:

Ekran güzel.
Dokunmatik güzel.
Menü geçişleri vs. güzel.
İncelik çok hoş.
Tek elle kullanım gayet kolay.
Kamera güzel (Çekilen resmi başka bir 8mp kameranın çektiği resim ile pc de test etmek gerek)
Kameradaki seri çekimde gayet başarılı.

Video çektim gayet ne görünüyor (hangi ayarda olduğuna bakamadım)

Çektiğim bir resmi bluetooth ile kendi telefonuma göndermek istedim ama her iki deneme de başarısız oldu.Kullandığım çin malı tablette de aynı sorun var.Kronik midir nedir anlamadım ki :hmmm

Elinde bu telefondan olan arkadaşlar bir zahmet en az 3-4 mb civarı (resim yada müzik farketmez) birkaç dosyayı bluetooth ile başka telefonlara göndermeye çalışsınlar.Aynı şekilde başka telefondan da almaya çalışsınlar.Bakalım bu sorun kronik mi değil mi anlayalım...

Dediğim gibi eleman bana abi normalde açtırmıyoruz bile dedi ama ben çoktan açmıştım telefonu :kıskıs:

Normal şartlarda alacaktım ama biraz daha test etmek istiyorum.Gerçi ben telefon ile oyun oynamam.Açarım 3G'yi girerim foruma.Ya da whatsapp ile grubta geyik yaparım o kadar.Kalanlar alo alo alo mesaj mesaj mesaj :ehe

Beni hayli hayli götürür ama çekiniyorum nedense.Haftaya cumartesi ya da pazar alacağım ama kesin.Bu hafta içi iyice inceleyip bilgi sahibi olduktan sonra elbet :good:

• Beğen
Tepkiler: merto0180 ve Buğra
RowneSM

RowneSM

Üye

Genel olarak:

Ekran güzel.
Dokunmatik güzel.
İncelik çok hoş.
Kamera güzel (Çekilen resmi başka bir 8mp kameranın çektiği resim ile pc de test etmek gerek)

Çektiğim bir resmi bluetooth ile kendi telefonuma göndermek istedim ama her iki deneme de başarısız oldu.Kullandığım çin malı tablette de aynı sorun var.Kronik midir nedir anlamadım ki :hmmm

Elinde bu telefondan olan arkadaşlar bir zahmet en az 3-4 mb civarı (resim yada müzik farketmez) birkaç dosyayı bluetooth ile başka telefonlara göndermeye çalışsınlar.Aynı şekilde başka telefondan da almaya çalışsınlar.Bakalım bu sorun kronik mi değil mi anlayalım...

Dediğim gibi eleman bana abi normalde açtırmıyoruz bile dedi ama ben çoktan açmıştım telefonu :kıskıs:

Normal şartlarda alacaktım ama biraz daha test etmek istiyorum.Gerçi ben telefon ile oyun oynamam.Açarım 3G'yi girerim foruma.Ya da whatsapp ile grubta geyik yaparım o kadar.Kalanlar alo alo alo mesaj mesaj mesaj :ehe

Beni hayli hayli götürür ama çekiniyorum nedense.Haftaya cumartesi ya da pazar alacağım ama kesin.Bu hafta içi iyice inceleyip bilgi sahibi olduktan sonra elbet :good:

bluetooth olayı acaba aynı apple deki gibimi sadece kendi cihazlarına falanmı atılıyor acaba :hmmm

• Beğen
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Arkadaşlar bu akşam Telefonun incelemesini bizzat paylaşıcagım inşallah.

Bu arada kablosuz ekranıda deniyeceğim.

Türe

Türe

Üye

Genel olarak:

Ekran güzel.
Dokunmatik güzel.
İncelik çok hoş.

Senin elinden bir inceleme istiyoruz abi :ehe

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
ahmet abi göndermeden önce her iki cihazdada bir biriyle eşleştirme yap o zaman sorun kalmıyor bende çok oluyordu turkcell t10'da :)

bu arada 10 temmuza kadar alacağım bende mavisinden

RowneSM

RowneSM

Üye
ahmet abi göndermeden önce her iki cihazdada bir biriyle eşleştirme yap o zaman sorun kalmıyor bende çok oluyordu turkcell t10'da :)

bu arada 10 temmuza kadar alacağım bende mavisinden

Hayırlı olsun şimdiden :)

Üst Alt