taktınız be arkadaş nova nova nova... oynatmadığı oyun yok diyorlar ne daha istiyorsunuz? 3 5 gün içinde bitecek bir oyun için mi alıyorsunuz telefonu anlamadım gitti
Gamerzrom v1.9 kurdum bende arayüz çok güzel çakma s4 gibi hafıza kartına da bir format çakıyorum temiz stabil olsun diye işim bitince ekran görüntülerini atarım
taktınız be arkadaş nova nova nova... oynatmadığı oyun yok diyorlar ne daha istiyorsunuz? 3 5 gün içinde bitecek bir oyun için mi alıyorsunuz telefonu anlamadım gitti
Bak ben oynuyorum şuan nova 3'ü ama 250 liralık tabletimde de oynuyorum bu yüzden bu kadar büyütme o oyunu gözünde.Yada en mantıklısı alma bu telefonu git s4 filan al da aklında soru işareti olmasın
Bak ben oynuyorum şuan nova 3'ü ama 250 liralık tabletimde de oynuyorum bu yüzden bu kadar büyütme o oyunu gözünde.Yada en mantıklısı alma bu telefonu git s4 filan al da aklında soru işareti olmasın
beyler 2 ölü pikselden dolayı telefonu garantiye verdim bana değişim olması için en az 3 ölü piksel olması gerektgiini söylediler 1 e indirilmemiş miydi bu mahkeme kararıyla tam 2 defa gittim teknik servis görememiş ölü pikseli artık neresiyle baktıysa orada danışmadakiler bile gördü lanet firma
Evet kurulu ram kullanimi dusurulmus bostaki ram 650mb civarinda ama bugun yada yarin baska rom daha geliyor ayRlar menusu vs degismis normal android ayar menusu seklindeolacak vs cok fazla ozellik olacakmis. Ben suan mobilim tam yazamadim