seco_can_can
Üye
şöyle anlatayım oyun çözünürlük işlemci performansı müzik çalar kamera çok çok iyi durumda ben oyun oynamam pek ama merak için bi kaç oyun yükledim çok iyi takılma kasma olmuyor hatta ısınma bile olmadı şarj durumuna gelince pek fark yok diğer android telefonlardan bi farkı yok bana 15 saat falan gidiyor gün içinde 1 saat internet ve 1 saat müzik belki çok nadir 15-20 dakika oyunla 15 saat çok kötü değil ama mülemmelde değil pil performansı
şunu eklemem lazım bu fiyata böyle özellikler zor bence samsungun bi çok modeline duman attırır şahsi düşüncem boşuna gidipte samsung u zengin etmeyin bence
şöyle anlatayım oyun çözünürlük işlemci performansı müzik çalar kamera çok çok iyi durumda ben oyun oynamam pek ama merak için bi kaç oyun yükledim çok iyi takılma kasma olmuyor hatta ısınma bile olmadı şarj durumuna gelince pek fark yok diğer android telefonlardan bi farkı yok bana 15 saat falan gidiyor gün içinde 1 saat internet ve 1 saat müzik belki çok nadir 15-20 dakika oyunla 15 saat çok kötü değil ama mülemmelde değil pil performansı
şunu eklemem lazım bu fiyata böyle özellikler zor bence samsungun bi çok modeline duman attırır şahsi düşüncem boşuna gidipte samsung u zengin etmeyin bence
15saat derken wifi kapali dimi?
ben dün telpa yı aradım dedim bu telefonu aldık ama planet gibi güncelleme sıkıntısı yaşarmıyım diye sistem güncelleme desteğimiz var dedi yeni android sürümü çıkınca günceleme yapabilirsiniz dediler telefonun güncelleme özelliği mevcut yani sıkıntı olacağını sanmıyorum ve telefon çok ince mükkemmel kağıt gibi cihaz 1 hafta oldu çok memnunum
telpa güncelleme ilgili birşey söyliyemez çünkü telpa hazırlamıyor neden böyle demiş anlamadım
Su özellikler de bir cihazi Samsung - LG - Sony cikarsa kactan cikartirdi hesaplayin iste ...
Hocam cihaz antutu ve nenamark2den kac puan aliyor bizimle paylasir misiniz?okadarını bilemiyorum ama güncelleme olayı olmasa neden sistem güncelleme seçeneği mevcut ki planette yoktu böyle bir seçenek
**bir site**'de yorumları okudum bende bu telefonu almaya karar verdim. Beyaz olanı güzel onu alıcam sanırım. Eğer bir sorun çıkmazsa s3 killer bir telefon olarak adlandırabiliriz. Telefon çıkmadan olumsuz yorum yapan arkadaşlara aldanmayın zamanında 1500-2000 lira verip aldıkları telefonun özelliklerini 550-600 liralık bir telefonda görünce ne yapıcaklarını şaşırdılar
katılıyorumBir site'de yorumları okudum bende bu telefonu almaya karar verdim. Beyaz olanı güzel onu alıcam sanırım. Eğer bir sorun çıkmazsa s3 killer bir telefon olarak adlandırabiliriz. Telefon çıkmadan olumsuz yorum yapan arkadaşlara aldanmayın zamanında 1500-2000 lira verip aldıkları telefonun özelliklerini 550-600 liralık bir telefonda görünce ne yapıcaklarını şaşırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?