SHS Üye Buğra' Alıntı: Arkadaşlar kendi portladığım ve geliştirdiğim rom sonunda yayınladım buyrun deneyin yorumlarınızı bekliyorum GM Discovery - [Port][4.2.2] GlassROM v1 [Tavsiye Edilir] - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Belki ilerde
Buğra' Alıntı: Arkadaşlar kendi portladığım ve geliştirdiğim rom sonunda yayınladım buyrun deneyin yorumlarınızı bekliyorum GM Discovery - [Port][4.2.2] GlassROM v1 [Tavsiye Edilir] - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Belki ilerde
personable Üye Kardeşime beyaz Discovery aldık 15 dk önce peynir ekmek gibi satılıyor zor bulduk kurcalıcam bakalım
Buğra Admin personable' Alıntı: Kardeşime beyaz Discovery aldık 15 dk önce peynir ekmek gibi satılıyor zor bulduk kurcalıcam bakalım Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun
personable' Alıntı: Kardeşime beyaz Discovery aldık 15 dk önce peynir ekmek gibi satılıyor zor bulduk kurcalıcam bakalım Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun
n000k Üye personable' Alıntı: Kardeşime beyaz Discovery aldık 15 dk önce peynir ekmek gibi satılıyor zor bulduk kurcalıcam bakalım Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle kapış kapış giden bir telefon. Hayırlısı olsun. Kurcala Kurcala emin ol seninde canın çekicek :
personable' Alıntı: Kardeşime beyaz Discovery aldık 15 dk önce peynir ekmek gibi satılıyor zor bulduk kurcalıcam bakalım Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle kapış kapış giden bir telefon. Hayırlısı olsun. Kurcala Kurcala emin ol seninde canın çekicek :
personable Üye n000k' Alıntı: Kesinlikle kapış kapış giden bir telefon. Hayırlısı olsun. Kurcala Kurcala emin ol seninde canın çekicek : Genişletmek için tıkla ... Teşekkkürler nereye sorduysak kalmadı diyorlar en sonunda bulduk ve aldık benim S3 var ama şimdiden çeker gibi sanki ) Son düzenleme: 5 Şub 2014
n000k' Alıntı: Kesinlikle kapış kapış giden bir telefon. Hayırlısı olsun. Kurcala Kurcala emin ol seninde canın çekicek : Genişletmek için tıkla ... Teşekkkürler nereye sorduysak kalmadı diyorlar en sonunda bulduk ve aldık benim S3 var ama şimdiden çeker gibi sanki )
n000k Üye personable' Alıntı: Teşekkkürler nereye sorduysak kalmadı diyorlar en sonunda bulduk ve aldık benim S3 var ama çapımda şimdiden çeker gibi sanki ) Genişletmek için tıkla ... AA o zaman tamam. S3 gibi zaten. Yanılır samsungun albenisi yok ama discovery nin kendince albenisi var. En önemlisi fiyatı
personable' Alıntı: Teşekkkürler nereye sorduysak kalmadı diyorlar en sonunda bulduk ve aldık benim S3 var ama çapımda şimdiden çeker gibi sanki ) Genişletmek için tıkla ... AA o zaman tamam. S3 gibi zaten. Yanılır samsungun albenisi yok ama discovery nin kendince albenisi var. En önemlisi fiyatı
personable Üye n000k' Alıntı: AA o zaman tamam. S3 gibi zaten. Yanılır samsungun albenisi yok ama discovery nin kendince albenisi var. En önemlisi fiyatı Genişletmek için tıkla ... Cihazı inceledim kurcaladım kullanılmaya değer bir cihaz olduğuna dair hemfikirim artık.
n000k' Alıntı: AA o zaman tamam. S3 gibi zaten. Yanılır samsungun albenisi yok ama discovery nin kendince albenisi var. En önemlisi fiyatı Genişletmek için tıkla ... Cihazı inceledim kurcaladım kullanılmaya değer bir cihaz olduğuna dair hemfikirim artık.
n000k Üye personable' Alıntı: Cihazı inceledim kurcaladım kullanılmaya değer bir cihaz olduğuna dair hemfikirim artık. Genişletmek için tıkla ... Bu fiyata bu kadar performanslı başka android tel varmı? yok dostum o yüzden gmd ilaç gibi geldi. Görünüşüde fena değil
personable' Alıntı: Cihazı inceledim kurcaladım kullanılmaya değer bir cihaz olduğuna dair hemfikirim artık. Genişletmek için tıkla ... Bu fiyata bu kadar performanslı başka android tel varmı? yok dostum o yüzden gmd ilaç gibi geldi. Görünüşüde fena değil
Buğra Admin Yeni rom paylaştım arkadaşlar üzerinde çalışıyordum oldukça stabil ve sorunsuz oldu deneyenlerden yorumlarını bekliyorum GM Discovery - [Port][Aosp][Stabil][4.2.2] LegendROM - MaxiCep
Yeni rom paylaştım arkadaşlar üzerinde çalışıyordum oldukça stabil ve sorunsuz oldu deneyenlerden yorumlarını bekliyorum GM Discovery - [Port][Aosp][Stabil][4.2.2] LegendROM - MaxiCep
maktama Üye sert_seri' Alıntı: Root yapınca bilgi ve ayarların silinmeyeceği bir yol yöntem var mı ? Genişletmek için tıkla ... Hangi root yöntemiyle "bilgi ve ayarlar" siliniyor ki? neyse, siz framaroot kullanın. Neredeyse anında root yapar ve sorunsuzdur.
sert_seri' Alıntı: Root yapınca bilgi ve ayarların silinmeyeceği bir yol yöntem var mı ? Genişletmek için tıkla ... Hangi root yöntemiyle "bilgi ve ayarlar" siliniyor ki? neyse, siz framaroot kullanın. Neredeyse anında root yapar ve sorunsuzdur.
calypso16 Üye s health diye bir uygulama varmış galaxy s4 için çıkmış nedir bu program ne işe yaradığını öğrendim de işe yarar birşey mi? Son düzenleme: 8 Şub 2014
s health diye bir uygulama varmış galaxy s4 için çıkmış nedir bu program ne işe yaradığını öğrendim de işe yarar birşey mi?
Kerim. Üye Konu Sahibi SHS' Alıntı: 1 hafta oldu telefonu alalı klavye, tarayıcı ve başlatıcı önerilerinizi alalım Genişletmek için tıkla ... Google klavye-chrome-nova launcher
SHS' Alıntı: 1 hafta oldu telefonu alalı klavye, tarayıcı ve başlatıcı önerilerinizi alalım Genişletmek için tıkla ... Google klavye-chrome-nova launcher