General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Cihazinda donanimsal sikinti olabilir benim 300 saat olmus tel acilali kapanma yok

Tepkiler: n000k

life play için kitkat portlanmış mı yoksa bu rom neyin nesi

erdi_s

Üye
Garantiye gonder bence

Ya yeni aldığım için servisede göndermek istemiyorum ama güncellemeyle düzelebilir mi

n000k

Üye
Ya yeni aldığım için servisede göndermek istemiyorum ama güncellemeyle düzelebilir mi
seninki donanimsal herhalde,bizde son güncelelemeyi yaptık.öyle bir sorun olmadı,yani güncelleme ile düzelmez seninki..

Tepkiler: Özkan Ç.
Hocam reset olayı büyük ihtimal güncelleme yüklenirken doğan bi sıkıntıdandır wipe dene olmadı orijinal romu flashla cihaza büyük ihtimal temiz bi kurulumla düzelir

Tepkiler: Özkan Ç.
Son güncellemden kaynaklanıyo deniyo ama gelecek güncellemeyle düzelme ihtimali var mı peki
Dün sana dedikten sonra cihaz kapandı la nazar mı ettin ne şaka maka bi resetle cihazı olmazsa v6000 romu yüklü yeniden güncelleme yap olmazsa garantiye gönder.

Resetledim, fabrika ayarlarına da döndürsüm ama bi işe yaramadı hafta içi göndercem servise

sinan-19

Üye
Ben de general mobile discovery aldım ilk android telefonum oldu ama fark ettim ki telefonda hafif de olsa kasılmalar var özellikle facebook ve twitter gibi küçük uygulamalarda bu neden olur ram bilgisine giriyorum 1 gb ramin sadce 150 mb kısmı boş arkadaşımda lumia 520 var 512 mb rami olmasına rağmen daha hızlı pişman gibiyim lumia almadiğıma hızlandırmanın bir yolu yok mu

Ccihat67

Üye
Bu aralar ram çok çabuk dolmaya başladı bi uygulama açıyorum 80-90 arasına geliyor

erdi_s

Üye
Muhtemelen yeni gelecek olan guncellemeyle ram kullanimina bi cozum olur. Bu arada bu musteriden gelen sikayetleri dikkate aliyolar ya güya. O sikayetleri nerden yapiyoruz

dust61

Üye
ayarlar kısmına girip ekran yerini açtığımda malesef ayarlar durdu hatası alıyorum. çözüm nedir yardımcı olursanız sevirinim

telefonumu satmış bulunmaktayım listeden çıkartabilirsiniz beni.
inşallah Galaxy Megaya geçeceğim.

Android 4.4 Rom

Ysn152

Üye
Arkadaşlar Telefon Çok Güzel ya Amcamda Var Ama Onun Androidi Kaç 4.4 Mü Yoksa 4.2 Mi ?