Ya bu gm discovery nin kendi kendine kapanmasına bi çözüm yık mu arkadaşlar çokbsinir bozucu bişey 10dk içinde 4kere kapandı fabrika ayrçarlarına döndüm formatvattım yine bişey değişmedi dahabtelefonu alalı 1hafta olmadı bile. Bi çözümünü bulabilen varsa söylesin lütfen. Servisemi göndermem lazım illa?
Ya bu gm discovery nin kendi kendine kapanmasına bi çözüm yık mu arkadaşlar çokbsinir bozucu bişey 10dk içinde 4kere kapandı fabrika ayrçarlarına döndüm formatvattım yine bişey değişmedi dahabtelefonu alalı 1hafta olmadı bile. Bi çözümünü bulabilen varsa söylesin lütfen. Servisemi göndermem lazım illa?
Hocam reset olayı büyük ihtimal güncelleme yüklenirken doğan bi sıkıntıdandır wipe dene olmadı orijinal romu flashla cihaza büyük ihtimal temiz bi kurulumla düzelir
Dün sana dedikten sonra cihaz kapandı la nazar mı ettin ne şaka maka bi resetle cihazı olmazsa v6000 romu yüklü yeniden güncelleme yap olmazsa garantiye gönder.
Ben de general mobile discovery aldım ilk android telefonum oldu ama fark ettim ki telefonda hafif de olsa kasılmalar var özellikle facebook ve twitter gibi küçük uygulamalarda bu neden olur ram bilgisine giriyorum 1 gb ramin sadce 150 mb kısmı boş arkadaşımda lumia 520 var 512 mb rami olmasına rağmen daha hızlı pişman gibiyim lumia almadiğıma hızlandırmanın bir yolu yok mu
Muhtemelen yeni gelecek olan guncellemeyle ram kullanimina bi cozum olur. Bu arada bu musteriden gelen sikayetleri dikkate aliyolar ya güya. O sikayetleri nerden yapiyoruz