Buğra
Admin
o rakamları okuması bile yordu beni yazarken yorulmadın mıArkadaslar baska site adresleri,forum isimleri paylasmak yasaktir. Illa su sitede boyle okudum derken isim vermenize gerek yok..
839267392629763 tane mesaj duzenledim mobilden. Yapmayin etmeyin.
Hadi seviyorum sizi.
yokmu bi discovery kullanan arkadaş ya burda çatladık ne bu g-sensor çalışıyormu çalışmıyormu? bluetooth nasıl? off ulan alacaktım vazgaçirceksiniz ha
Arkadaşlar ben aradım hiç bir yerde bulamadım ankara'nın nersinde olur ankardan alanlaryardım
İnternetten almak istemiyorum
oyun filan oynarken sorun yaşarmıyız? belki güncelleme ile falan düzeltilir o problem ya?sensorde sorun yok sadece 0.01 sapma var yanı fark edılmeyecek derecede
bekliyoruz kardeşimBeyler 2 gundur inceleme yazmak istiyorum ama pc ye geçemiyorum.Biraz bekleyin tun + - lerini yazacagım. - - - Eklendi - - - Beyler 2 gundur inceleme yazmak istiyorum ama pc ye geçemiyorum.Biraz bekleyin tun + - lerini yazacagım.
tüm oyunları sorunsuz oynayabiliyorsunoyun filan oynarken sorun yaşarmıyız? belki güncelleme ile falan düzeltilir o problem ya?
- - - Eklendi - - -
bide gta3 veya vice city oynanabiliyormu?kullanan kardeşlerim denedilermi?
- - - Eklendi - - -
bekliyoruz kardeşim
tüm oyunları sorunsuz oynayabiliyorsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsana en yakın telpa bayisine git orda bu telefonu sipariş vermek sitediğini söle yada direk arayabilirsin sitede nuamralar mevcut eğer getirmeyiz felan derlerse telpa müşteri hizmetlerini ara ilgilenirler
daha telefonu almadım persembe gunu kısmetse alıcam ama incelemerde en ağır oyunalrı bile kasmadan oynanabiliyormuşŞu adresteki oyunu dener misin kardeş?
GTA Turk City Mobil V2 (Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary)
Hocam alalım mı
bütcen varsa s3 iyi bir seçim
Ben alcam buyuk ihtimal ama titanium gri s3e hasta oldum.onuda dusunmuyo degilim.ama bu cihazda mukemmel
- - - Eklendi - - -
Wonder yetmiyo bana
bütcen varsa s3 iyi bir seçim
nfc yi kım kullanıyokı sanki türkiyede kullanan sayısı il başına 1 elin 5 parmağını geçmez türkiye için önemli bi teknoloji sayılmazArkadaş haklı, Samsung'un yazılım nimetleri az değil s serisi için, hem nfc de var.
bende temessız ödeme için söylemiştimBen dosya aktarımından, çok temassız ödeme için söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?