General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Buğra

Admin
Bakarsınız sürpriz gelir yakın zamanda

Tepkiler: Dede ve Ccihat67
arkadaşlar benimki yeni parti ürün sağdaki içerik var şarj aletinin ve usb soketinin sıkıntı çıkardıgını görmedım fakat burdaki yorumları görunce bende asus tabletimin şarj aletiyle şarj etmeye başladım ama girişte zorlanma falan olmuyor bunu söyleyeyim kulaklıgı pek begenmedım(Sennheiser cx200 kullanıyorum) onun dısında ekran koruyucu falan aynı herhalde adaptör biraz eski parti adaptörü elime almadım ama ona göre biraz daha dandirik gibi geldibirde arkadaşlar bir soru sorucam elbet bilgisi olan vardır lg smart tv nasıl bağlıyacagım telefonu(bağlamaktan kastım hdmi kabloyla baglanmış gibi ekrana yansıtmak) lutfen bilen varsa yardım edebilrmi

dulger1

Üye
ben de ağ sorununu görünce yanlış bir şeyler mi yaptım diye düşünüyordum yorumları görünce rahatladım. Sunucularda bir şeyler yapıyorlar herhalde hadi hayırlısı

Tepkiler: Buğra ve Dede

dulger1

Üye
Valla çalışsınlar mallarına sahip çıksınlar ürünleri bu kadar tutumuşken destek vermezlerse kendileri kaybeder sonunda

Tepkiler: Buğra ve Ccihat67

Ccihat67

Üye

Çoookk tesekkür ederim sayende oldu

Bir kaç Sayfa önce nasıl bağlanıcağını yazdım dostum

Eyvallah buğra da burak hoca onun linklerini silmemismiydi bide bu romun iki versiyonumu var secret edition bide mtk bilmem ne diye sen hangisini kurdun bi soru daha cwm yi mobileubcle ile mi kurmaliyim discovery customizerlemi

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
Eyvallah buğra da burak hoca onun linklerini silmemismiydi bide bu romun iki versiyonumu var secret edition bide mtk bilmem ne diye sen hangisini kurdun bi soru daha cwm yi mobileubcle ile mi kurmaliyim discovery customizerlemi
Secret edıtıon degıl mtk nexus edıtıon v2 ve custımızer ıle keurun

Tepkiler: TheOldBros
bende gm discovery var babamda aldı evde 2 tane discovery var

Tepkiler: Buğra ve dulger1
Secret edıtıon degıl mtk nexus edıtıon v2 ve custımızer ıle keurun
İndirdim dosyalarini customizer le imei yedegi de aldim wipe data cache felan yaptiktan sonra dalvik cache yapmak zorunlumu gecen arkadasin wonderina rom atarken yapmistik bide sd card taki klasorlerin hepsini silmelimiyim android felan

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
İndirdim dosyalarini customizer le imei yedegi de aldim wipe data cache felan yaptiktan sonra dalvik cache yapmak zorunlumu gecen arkadasin wonderina rom atarken yapmistik bide sd card taki klasorlerin hepsini silmelimiyim android felan
onlara hiç gerek yok. sadece wipe data yapıp romu kurun yeterli

Tepkiler: TheOldBros