HAM ZA
Üye
sonuçta alacak olan sensin kardeşim bana kalsa s3 e o kadar para vermem ama sen yinede telefonu kullanan arkadaşlarla iletişime geçersen daha iyi karar verirsinSu anda anneme s3 mü alsan discovery mi alsam diye düşünmeye başladım? Lütfen yardım edin.
Bluetooth sorun degil benim icin.hatta daha iyi calismamasi.onu sadece arkadaslar onlarin israrlariyla onlara muzik atarken kullaniyodum ve bluetoothla falan baskalarina muzik atmaktan resim atmaktan falan nefret ediyorum
Beyler bence biraz bekleyin cihazı almak için ; Siyahını on sipariş olarak vermiştim , iptal ettirmeyi düşünüyorumtakip ettigim kadarı ile şimdide G sensor de kronik bir hata çıkmış ve alanların çoğunda bu hata varmış. ..
çok önemli bi parça
G Sensör derken
G Sensör derken
G Sensör derken
Accelerometer sensor teknolojisinin geliştirilmiş hali diyebiliriz. G-Sensor ile ekran görüntüsü istenilen eğimlerde anında tepki vererek, görüntü ekranda o anki eğimin yaratmış olduğu açıyı alır.
Böylece daha gerçekçi ve ekranın dikey konumdan yatay konuma alınması esnasında yaşanılan gerçekçilik ve ekranın o anki pozisyonunu alırken yaşanılan bekleme süreside ortada kaldırılmış olur.
döndürme sensörü yani
- - - Eklendi - - -
oyunlarda sıkıntı olmuyodu videolarda
Açıkçası gm den böyle bir cihaz beklemezdim baya iyimiş
Zaten gm üretmiyormuş
Kullanan var mı kamerası nasıl
gm discovery mavi renk sipariş verdim az önce
g sensor sorunlu degil 0.01 sapma oluyormus bunu gozle goremezsiniz ve o her cihazda olursapmanın sebebi kameranın cıkıntısından dolayı bence duz zeminde tam duz durmaz kameradan dolayı
telpada stok yok mu? sitesinde mavi rengin stoğu var görünüyor o sebeple ben sipariş verdim bugün umarım 3-4 güne elime geçerarkadaşlar sabah telefoncuya gıttım bana p.tesi uğra sıaprıs verelım salı gelrı dedı ugradım bugun aradı telpayı stok yokmus persembe gelırmıs dedı bende beyza sipariş ettim bu saatten sonra kesın alıcam
telpada stok yok mu? sitesinde mavi rengin stoğu var görünüyor o sebeple ben sipariş verdim bugün umarım 3-4 güne elime geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?