arkadaşlar benim telefonumdada ses sorun çıkmaya başladı önceden ilk alıdğımda çok ses çıkıyordu telefon titriyordu şimdi ne açsam telefon titremiyor s3 mininin sesi daha çok çıkıyor bide sözde s3ten daha çok ses çıkarıyor diyorlar s3miniden az sesi çıktı s3 ü nasıl geçsin
Arkadaş lar birde dahili radyo olsaydi s3 deki gibi tadina doyum olmazdi bende kullanıyorum bu telefonu ama radyo olmaması çok kötü radyo olsa yok satar arkadaşlar bu tlfona başka ROM yuklesek radyo özelliği gelirmiş bilgisi olan lütfen bilgi versin benim için çok onemli
Arkadaş lar birde dahili radyo olsaydi s3 deki gibi tadina doyum olmazdi bende kullanıyorum bu telefonu ama radyo olmaması çok kötü radyo olsa yok satar arkadaşlar bu tlfona başka ROM yuklesek radyo özelliği gelirmiş bilgisi olan lütfen bilgi versin benim için çok onemli
Dahili radyo var zaten telefonda, forumu okuyun lütfen. Sadece programı kurulu gelmiyor Türkiye'deki vergi dolayısıyla. Önceki sayfalarda programın linki var, googleplayde de farklı bir radyo programı var, "discovery fm radio". Orjinal programı bundan çok daha küçük boyutlu.
Ayrıca telefon zaten yok sattı ve satmaya devam ediyor
Oynaniyor hicbir sorun yok evet beyler beklenen haber geldi burakgon pazar günü (yarın) discovery için romunu yayınlayacak facebook sayfasından duyurdu
Oynaniyor hicbir sorun yok evet beyler beklenen haber geldi burakgon pazar günü (yarın) discovery için romunu yayınlayacak facebook sayfasından duyurdu
Henüz paylasilmadi büyük ihtimalle FB dan paylaşacak bi forum var ben oradan takip ediyorum bilden girersem maxicepte konu acabilirim linki atiyorum sana