General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Daha guncellemedim ama gitmiyor suan indirmiyo bile .d %0

wymy

Üye
bende güncellemedim daha doğrusu hala inecek bekliyorum ve gitmiyor sadece wifi ve bt

sunucuda sıkıntı devam ediyor o zaman. ben yüklerken başta biraz bekledi sonra hiç duraksamadan %100e kadar indirdi sıkıntı yoktu yani

wymy

Üye
Çok telefon sattı sunucu yetişemiyor ama helal olsun para saymak yerine güncelleme yapıyorlar.

Tepkiler: attach97, Dede ve Buğra

wymy

Üye
eyvallah buğra hocam yazını okuduk kaynağın sağlam gerçekten hemen geldi güncelleme

bu arada discovery için samsunglara olduğu gibi bir kategori açacak mısınız sitede

Tepkiler: Buğra
Hmm yani cok iyi diyosn yarn gidip telpadan bulabilirmiyim ? antalyada otryorm...

wymy

Üye
Kesinlikle bulursun olmadı telefonculara bak fiyatı değişmiyor zaten sabit fiyat bazıları kardan feda ediyor ama oda en fazla 30 ₺

Buğra

Admin
Benimki ilk 59da kaldı şuan 90da kaldı bekliyorum

KayraBey

Üye
Ben birkaç gün bekleyeyim en iyisi.yuklemeyi başaran arkadaşlar fak var mı soylerlerse iyi olur

Tepkiler: TheOldBros
ışık sensörü konusu çözülememiş hala çok hassas donanımsal da olabilir tabi ama otomatik parlaklıkta kullanamıyorum anlık değişimler hoş olmuyo

Buğra

Admin
Ben yukledim daha çok deneyemeden şarza takacagim ama güzel olmuş klavye power toogles vs

Tepkiler: Dede
sistem iyileştirilmiş baya eskiden uygulamalarımı yüklediğimde boş ram en fazla 400 450 olurdu güncellemeden sonra 550 civarı oldu