attach97
Üye
İyi sana bisey sorucam bendede pc yok partlarla felan ugrasmak istemiyorum marketten fifa 14 ü ceksem freedomla kilitleri acabilirmiyim
Storeoid den indir
storeoid denilen şey gm nin kendi mağazası mı yani telefonda google play store yokmu ? telefonu henuz almadım ondan soruyorum yanlış anlaşılmasın
düzeldiHâlâ aynı hatayı alıyor musun
Beyler sonunda netim geldi tekrar. Touchwiz, S4 Hava durumu, şeffaf status bar ve s4 iconlarını merak edenler için detaylı anlatayım olayı..
CWM ve ROOT ŞART!
1-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTouchwiz'i indiriyoruz.
2-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTouchwiz 6x4 yaması ve hava durumu widget'ını felan indiriyoruz.
3-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızPlay Store da ki S4 icon temasını indiriyoruz.
4-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızki konudan Xposed Installer'ı indiriyoruz.
5-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızİcon Themer'ı indiriyoruz.
ve son olarak da Gravity Box'un apk dosyasını bulup indirin.
Önce ilk başta indirdiğimiz Touchwiz'i cwm den flaşlıyoruz. (flaşlamadan önce ve sonra cwm den advanced e girip wipe dalvik yapıyoruz).
Sonra cihazı açıyoruz ve anasayfa tuşuna basıyoruz touchwiz'i seçip tekrar cwm ye geliyoruz.
2. indirdiğimiz touchwiz yamasını da aynı şekilde yüklüyoruz ve cwm ile işimiz bitiyor.
Ardından Xposed installer'ı kurup içinden Framework e girip İnstall'a tıklıyoruz.
Sonra indirdiğimiz Icon Themer'ı yükleyip tekrar xposed installer'a geçip modules den Icon Themer'ı seçip telefonu yeniden başlatıyoruz.
Play Store dan indirdiğimiz S4 temasını Icon Themer dan seçip Apply Icon Pack diyoruz ve uygulamasını bekliyoruz. Ardından Soft Reboot seçeneğine tıklayıp yeniden başlamasını bekliyoruz.
Şeffaf status bar için gravity box kurmanız gerek o kişisel ayarlara sahip olduğu için anlatma gereği duyadım.
Not: Linkler OzgurAda adlı arkadaştan alıntıdır arkadaşlar. Anlatımı kendim yaptım.
İçinde discoya özel bir dosya yok dimi tablette deneyim beğenirsem root atcam yine.
hayır ama bu tw tablete göre değil. ya uyumsuz kalır ya da açmaz.
İlla unrootumu bozduracaksın.
çözdüm arkadaşlararkadaşlar tango ve viber'de rehberimdeki kişiler görünmüyor neden acaba?
Bunlari istiyorsan mecbursun
İlla cwm yukliycez daha once hic flashlama islemi yapmamistim cwm kullanmamistim daha once hic android telefonim olmamistiios7 is gorur kasmaya gerek yok
Launcher lerle tema yukleyebilirsiniz bende ios yuklu gayet hos eve gelirkende bizim ordaki telefoncuya sordum kilif gelmisti haftalik harcliktan kurus kalmadigi icin alamadim
aveada 20 tlye micro sim kart alabiliyorsunuz vodafone da böyledir sanırım. hayır bir sorun olmaz sorun olsa çift sim kart yeri koymazlardıbirşey soracağım avea kullanıyorum vodafone hattım var sınırsız cepnetli,vodafone micro sim kart alsam ne kadara alırım kendi sim kartımı kestirmek istemiyorum çift simkart taksam bir sorun çıkar mı
Ne kadar kiliflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?