Arkadaşlar bugun bulundugum semttekı telpa bayılerıne bı tur attım cogu getırmıyoruz felan deıd kımısıde 50 tl yukselttı en son duzgun bı yer buldum pazartesi gel parasının yarısını getır sıparıs edelım salıda elıne geçer dedi beyler salı günü istediğinizi sorun
Arkadaşlar bugun bulundugum semttekı telpa bayılerıne bı tur attım cogu getırmıyoruz felan deıd kımısıde 50 tl yukselttı en son duzgun bı yer buldum pazartesi gel parasının yarısını getır sıparıs edelım salıda elıne geçer dedi beyler salı günü istediğinizi sorun
buraya hiç gelmemiş polaltıda oturuyorum 8 tane var 5 tanesıne baktım 3 ü getirmiceni söledi 4.sü getırırız 20-30 tl artar dedı(dolar arttı felan dıyo ınanmadım ) en son baktığım pazartesi gel sipariş edelim açılmamış kutusunda garantılı verelım dedı bende diğerlerine hiç bakamdım bile
ı love you telpa
arkadaşlar ben birşey söylemek istiyorum. Bende almak istiyorum bu cihazı ama 2 tane sorum olacak. Birincisi telefonla karşılıklı konuşmada ahize sesi nasıl? Bir diğeri ise de üründe DTS sound kullanılıyor ben C6-01'imde hep dolby kullandım. Dts hiç kullanmadım yani bu DTS nasıl birşey pişman olur muyum ayrıca kulaklıkla çok müzik dinlerim ses kalitesi iyi mı? Mobil olduğum için araştırma yaparken biraz zorlanıyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler