General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Peocawe

Üye

bu dediklerini sadece root ile yapabilirsin. recoverye ihtiyacın yok bunlar için.

bu dediklerini sadece root ile yapabilirsin. recoverye ihtiyacın yok bunlar için.
Evet bende oyle dusundum sen root attinmi tele bide bu framaroot un discovery icin cikan son apk sinin linkini ozeleden atarmisin yanlis birsey yuklemek istemiyorum da

Peocawe

Üye
Evet bende oyle dusundum sen root attinmi tele bide bu framaroot un discovery icin cikan son apk sinin linkini ozeleden atarmisin yanlis birsey yuklemek istemiyorum da

Buyrun hocam

Buyrun hocam

Tesekkurler hocam indirdim artik gt ne zaman yerse kurucam aslinda bayagi bi once amcamin tabletini zroot programiyla rootlamistim ama is kendi malina gelince insan rahat degil

Peocawe

Üye
Tesekkurler hocam indirdim artik gt ne zaman yerse kurucam aslinda bayagi bi once amcamin tabletini zroot programiyla rootlamistim ama is kendi malina gelince insan rahat degil

Hocam simdi size anlatimini yapayim diye yanlislikla tekrar attim root korkulcak bisey yok gecen hafta bende sizin gibiydim ama cok basit. Programi acin yukaridan supersu yu secip alttaki boromire basin telefonu yeniden baslatin tamamdir

Yukluyom simdi tamam yuklerken usb hata ayiklamayi acicaz dimi islemden sonra kapaticaz

Peocawe

Üye
Heheh sorun yok cihaziniz rootlanmiş