1200 elite olsa
1000 elite lite olsa
Hangisini almak daha mantıklı?
2Gb RAM her zaman yeterli olur mu?
Bide G2'nin 330'u kaç MHz?
Yorum yok.1000'den aşağı bir fiyatı olursa da GMD 2 alan olmaz bende![]()

Arkadaşlar bişey sorucam belki saçma olucak ama ? Şimdi Discovery 2 var elite var elite lite var. KAfam karıştı harbi. Bİ açıklık getirin şuna![]()

3 cihaz dimiNeresi karışık ? Toplam 3 cihaz var işte.![]()
Şimdi oldu
ben iki sanıyodum
konudan geri kaldımda
Peki cihazları sıralıcak olurssak nasıl bir sıralama yapabiliriz 
3 cihaz dimiŞimdi oldu
ben iki sanıyodum
konudan geri kaldımda
![]()
3 cihaz dimiŞimdi oldu
ben iki sanıyodum
konudan geri kaldımda
![]()
Elite lite
Discovery 2 
Discovery 2 nin bu kadar arka plana düşüceğini sanmazdım. Elite lite ile discovery 2 nin fiyatları birbirine yakın zatenEliteElite lite
Discovery 2
![]()
Çoğu insan elite istemezse elite lite alırDiscovery 2 nin bu kadar arka plana düşüceğini sanmazdım. Elite lite ile discovery 2 nin fiyatları birbirine yakın zatenÇoğu insan elite istemezse elite lite alır
Ben zaten telefon kullanıldı vs gibi birşey demedim. Siz yanlış anladınız. Şuan herkesin gözdesi elite. Discovery bu konuda ikinci planda hatta bana göre üçüncü planda. Elitten sonrada lite var bence.Arka plan? Daha çıkmadılar, satılmadılar. Ne zaman arka planda kaldı? Diskavri 2, 1'in devamı gibi işte, orta seviye ucuz telefon. Elit üst seviye bir cihaz. Diskavri Elitin, Elit layttan tek farkı Ram ve Romun daha fazla olması, diğer özellikleri aynı. Elit 32GB Rom/3GB Ram. Elit Layt 16GB Rom/2GB Ram. Yani laytta olsa o da zaten bayağı üst seviye bir cihaz.
Bende bu fikirdeyim. Sonuçta 5.5" ekran bazı kişilere büyük gelebilir. Alternatif olarak 5" yapmaları daha mantıklı olur diye düşünüyorumBencede lite cikarcaksa 5 " ekran olmasi gerek