Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Katılıyorum tasarımı kötü.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve .caner.

Invoke

Invoke

Üye
1200 elite olsa
1000 elite lite olsa
Hangisini almak daha mantıklı?
2Gb RAM her zaman yeterli olur mu?

Bide G2'nin 330'u kaç MHz?

Eliti almak daha mantıklı olur. +1GB Ramden ayrı dahili hafızada 32GB olacağından ve hafıza kartı desteği de olmadığından Elit daha mantıklı.

450 mhz

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, GDDR5 ve FeLonieS
Uhops

Uhops

Üye
1000'den aşağı bir fiyatı olursa da GMD 2 alan olmaz bende :gul:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve .caner.
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Önce bi şu cihaz çıksında... bu ay çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
tufless

tufless

Üye
Arkadaşlar bişey sorucam belki saçma olucak ama ? Şimdi Discovery 2 var elite var elite lite var. KAfam karıştı harbi. Bİ açıklık getirin şuna :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar bişey sorucam belki saçma olucak ama ? Şimdi Discovery 2 var elite var elite lite var. KAfam karıştı harbi. Bİ açıklık getirin şuna :D

Neresi karışık ? Toplam 3 cihaz var işte. :D

• Beğen
Tepkiler: maktama ve 0MG90
tufless

tufless

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede, 0MG90 ve .caner.
ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5, 0MG90 ve Invoke
tufless

tufless

Üye
Elite :D Elite lite :D Discovery 2 :D
Discovery 2 nin bu kadar arka plana düşüceğini sanmazdım. Elite lite ile discovery 2 nin fiyatları birbirine yakın zaten :D Çoğu insan elite istemezse elite lite alır

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Invoke

Invoke

Üye
Discovery 2 nin bu kadar arka plana düşüceğini sanmazdım. Elite lite ile discovery 2 nin fiyatları birbirine yakın zaten :D Çoğu insan elite istemezse elite lite alır

Arka plan? Daha çıkmadılar, satılmadılar. Ne zaman arka planda kaldı? Diskavri 2, 1'in devamı gibi işte, orta seviye ucuz telefon. Elit üst seviye bir cihaz. Diskavri Elitin, Elit layttan tek farkı Ram ve Romun daha fazla olması, diğer özellikleri aynı. Elit 32GB Rom/3GB Ram. Elit Layt 16GB Rom/2GB Ram. Yani laytta olsa o da zaten bayağı üst seviye bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: warsofwon ve .caner.
warsofwon

warsofwon

Üye
bencede Discovery 2 geriye düşmeyecektir artık Discovery 1den elini ayağını çekeceğini düşünüyorum zaten her ay yok sattı. Gündeme gelirsek bence yazılım aşaması tamam fakat kur oranı ortada cihazın(elit) şubatda ve Discovery 2den önce piyasay sürülmesi bekleniyor videoyu izlememiş gibi konuşuyorsunuz biraz da 26dakika olan, müdür de şubatda piyasaya sürmeyi düşündüklerini söyledi fakat dolar bu seviyedeyken 1199tlnin altında gelemez bizlere dua edelimde borsa kendine gelsin yoksa bekleyebiliriz ve çok uzun sürerse buseferde piyasaya sürebilirler buda bizim için iyi olmaz fiyat yönünden. Başta söylediğim gibi Discovery 1 yeterince sattı discovery 2de 899dan fazla gelmemeli yoksa Lite satamaz yada discovery2 satamaz ama elit 1199dan az geleceği düşünülürse çoğu kişi zaten elite dönecektir. Bence elit 1100-1199tl arası verilmeli elit lite modeli 899-1000tl arası , discovery2 700-899tl arası verilmeli discovery zaten 600de bu aralar kur yüzünden 16gb D1 700e kadar olsada inş düşer ve beklendiği gibi olur .

tufless

tufless

Üye
Arka plan? Daha çıkmadılar, satılmadılar. Ne zaman arka planda kaldı? Diskavri 2, 1'in devamı gibi işte, orta seviye ucuz telefon. Elit üst seviye bir cihaz. Diskavri Elitin, Elit layttan tek farkı Ram ve Romun daha fazla olması, diğer özellikleri aynı. Elit 32GB Rom/3GB Ram. Elit Layt 16GB Rom/2GB Ram. Yani laytta olsa o da zaten bayağı üst seviye bir cihaz.
Ben zaten telefon kullanıldı vs gibi birşey demedim. Siz yanlış anladınız. Şuan herkesin gözdesi elite. Discovery bu konuda ikinci planda hatta bana göre üçüncü planda. Elitten sonrada lite var bence.

• Beğen
Tepkiler: warsofwon
smh60

smh60

Üye
Bence discovery elite lite gereksiz oldu ya da discovery 2 olmayacakti

• Beğen
Tepkiler: warsofwon
tufless

tufless

Üye
GM Discovery Elite'in özellikleri neler olacak?
  • 2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci,
  • Adreno 550MHz Adreno 330 GPU,
  • 3GB Sistem belleği / 32GB ROM,
  • 5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran,
  • 16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera,
  • 2500mAh Batarya,
  • Wifi, Bluetoth 4.0, GPS – Glonass.
General Mobile Discovery Elite Lite'ın özellikleri:
  • 2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci,
  • Adreno 550MHz Adreno 330 GPU,
  • 2GB Sistem belleği / 16GB ROM,
  • 5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran,
  • 16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera,
  • 2500mAh Batarya,
  • Wifi, Bluetoth 4.0, GPS – Glonass.
  • Bilgiler 10line.net ten alıntıdır.
Arkadaşlar elite lite , Elite modeline göre boyutları biraz daha küçük olmıcak mıydı ? Ben bir kaç video da okuduğum yazılarda böyle duydum ve okudum. Burda iki modelinde 5.5" olduğu söyleniyor. Burda bir yanlışlık var mı ?

s10olsun

s10olsun

Üye
Çık artık elit

smh60

smh60

Üye
Bencede lite cikarcaksa 5 " ekran olmasi gerek

tufless

tufless

Üye
Bencede lite cikarcaksa 5 " ekran olmasi gerek
Bende bu fikirdeyim. Sonuçta 5.5" ekran bazı kişilere büyük gelebilir. Alternatif olarak 5" yapmaları daha mantıklı olur diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: smh60
Invoke

Invoke

Üye
Yanlışlık yok arkadaşlar tek fark 16GB Rom/2 GB Ram olması. Geri kalan her şey aynı.

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS

Üst Alt