Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
He sen diyosun ki Gmobile Gione nin elife e7sini kendisinin mis gibi getircek .Discovery 2nin gelecegi dogru ama Gmobilenin gionenin e7sini alıp discovery elite diye getirecegine inanmıyorum.Bos yere hayal kurmayın gmobile eliteyi 2.5ghz ile filan sunmayacak elite bile sunmayabilir . discovery 2 kesin geliyor

Al bak bakalım çok iddialı konuşuyorsun.

• Beğen
Tepkiler: mehmettech

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
İyi günler sayın maxicepin bu yalan haberle boş vakit tüketmiş üyeleri. Öncelikle bu haber tamamen yalandır GMobile elite diye bir isimle gelmeyecek GMobile 2 ismiyle geliyor. Bunu ben değil GMobile Türkiyedeki Müdürü söylüyor yani hiçmi araştırmıyorsunuz . şekil olarak 1 ile tamamen aynı arka kamera 13mpe çıkacak ve birkaç özellik daha .. Simdi gelelim bu 2.5ghz dört çekirdek işlemcili telefona bu telefonun ismi gionee elife e7dir googleye yazarak bakabilirsiniz. Lutfen arastirmadan boyle basir konular acmayalım
Arkadasin mizahi baya iyi:D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maktama, muhammettvurucu ve .caner.
Invoke

Invoke

Üye
Keşke mi3 getirselerdi. :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Smart cover kılıflar hoş duruyor ama :)

O smartcoverlar bi ayri tel yere dusunce smartcover bi yana tel bi yana güyya cihazı korumak icin takililiyor diger ozellikleri haricinde ama ilk seferde once kendini kurtariyor;D

ozakin70

ozakin70

Üye
Bu arada bu cihaz dogru gionee e7 ama sadece cihazin bos hali o
Gm ic yazilimini ve markasini basiyor ayni gm discovery gibi oda blue marka bi cihaz aslında icini acip bakabilirsiniz ayni turkcellin zte nin telini kendi yapmis gibi piyasaya surmesi t40dan bahsediyorum yani simdi huwai yi Turkiyede zor satarsin ama disina bi Gm bas bilinen bi marka olunca millet aliyor ki bu strateji samsungun stratejilerinden daha mantikli

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Gm ic yazilimini ve markasini basiyor ayni gm discovery gibi oda blue marka bi cihaz aslında icini acip bakabilirsiniz ayni turkcellin zte nin telini kendi yapmis gibi piyasaya surmesi t40dan bahsediyorum yani simdi huwai yi Turkiyede zor satarsin ama disina bi Gm bas bilinen bi marka olunca millet aliyor ki bu strateji samsungun stratejilerinden daha mantikli
Zahmet edip yorumları okusaydın herkes bunu konuşuyor - tartışıyor zaten : )

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye

Öncelikle blue değil blu. Ayrıca GM pek de bilinen bir marka değil bildiği yerlerde de çok prestijli değil. Diskavri ile patladı. Diskavrinin satması da adının başında GM olmasından değil uygun fiyatlı olmasından.
Tam olarak anlayamadım dediğini araya biraz noktalama işareti koysaydın güzel olurdu. Yine de sanırım gionee e7'nin blu tarafından üretildiğini iddia ediyorsun. Yanlış mı anlamışım? Öyle olmaması gerekir.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
0MG90

0MG90

Üye
Öncelikle blue değil blu. Ayrıca GM pek de bilinen bir marka değil bildiği yerlerde de çok prestijli değil. Diskavri ile patladı. Diskavrinin satması da adının başında GM olmasından değil uygun fiyatlı olmasından.
Tam olarak anlayamadım dediğini araya biraz noktalama işareti koysaydın güzel olurdu. Yine de sanırım gionee e7'nin blu tarafından üretildiğini iddia ediyorsun. Yanlış mı anlamışım? Öyle olmaması gerekir.
Aynen öyle Discovery ile patladı GM yoksa duyulmazdı. Adamlar hep java temalı telefon çıkarıyorlardı. ShoppingTV'de görüyordum :D

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
Beyleeeeer :lamer:

• Beğen
Kit Kat

Kit Kat

Üye
Şu Saatten sonra bataryayı değiştirebilirlermi ki ?

Son düzenleme:
Legendary.

Legendary.

Üye
Pek umutlanmayın bence :D

Telefon birebir geleceği için oynama olmaz,en fazla yaptıkları optimizasyonu felan geliştirirler.Umarım yanılırım :)

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye

Öncelikle Diskavri değil Discovery saka saka;D
Yorum icin tsk ederim hatalarimi bulmussun.
malum akilli tel kullaniyoruz ve otomatik klavye var.
blue diye duzetmis her ne kadar devre disi biraktigimi sansamda...
gionee e7 yi blu uretiyor demedim bu da o sekilde bi uretim dedim yanlis anlamissin

Son düzenleme:
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Eğer değiştirme kararı alırlar ise zaten telefon mart ayına sarkar. :D Gmd 2'ye yoğun istekten dolayı 2 gb ram ekleyeceğiz dediler martta çıkacak o yüzden. :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Aynen öyle Discovery ile patladı GM yoksa duyulmazdı. Adamlar hep java temalı telefon çıkarıyorlardı. ShoppingTV'de görüyordum :D
Bu arada gm nin duyulmasi hakkinda verdigim ornekte huwai ile karsilastirdim yani onu satamazsin ama gm duyan vardir yani her neyse bos verin konuyu dagitmayalim dagittik zaten
ins bataryayi biraz artirirlar alacaklar icin cok guzel bi urun

Üst Alt