Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Note 3'ü benchmarklarda geçmesi daha iyi anlamına gelmez ki fark atmıyor.
Prototip cihazda defalarca içi açılmış testlere girmiş çizik içinde bir telefon ve içlemcisi AC olmayan E7 deki işlemciyle geçiyor bunlarıda göz önüne almak gerek : )

0MG90

0MG90

Üye
Bunu kılıfla kullanmak lazım arka kapakta çok parmak izi oluşuyor.

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve .caner.
Invoke

Invoke

Üye
Aynen. Bide benim kılıf hala hallolmadi bende birdaha asla kılıf almam.

Ben daha hiç almadım, kılıf. Hatta çizilmeye karşı jelatini bile sadece 2 ay filan kullandım sonra attım. :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
.caner.

.caner.

Üye
Benim cihaz daha beter. Düşmekten arka kapağın dişleri kırıldı tam kapanmıyor. Batarya zaten şişik. Neyse ki ekranda bir şey yok. :pro:

Doğru diyorsun. :tebessüm:

Neyse ağalar toparlayalım konuyu. :D
:D Elite çok iyi yaa

• Beğen
Tepkiler: Invoke
warsofwon

warsofwon

Üye
..

Son düzenleme:
Buğra

Buğra

Admin
İyi günler sayın maxicepin bu yalan haberle boş vakit tüketmiş üyeleri. Öncelikle bu haber tamamen yalandır GMobile elite diye bir isimle gelmeyecek GMobile 2 ismiyle geliyor. Bunu ben değil GMobile Türkiyedeki Müdürü söylüyor yani hiçmi araştırmıyorsunuz . şekil olarak 1 ile tamamen aynı arka kamera 13mpe çıkacak ve birkaç özellik daha .. Simdi gelelim bu 2.5ghz dört çekirdek işlemcili telefona bu telefonun ismi gionee elife e7dir googleye yazarak bakabilirsiniz. Lutfen arastirmadan boyle basir konular acmayalım
Yalan haber değildir.
discovery 2 ve discovery elite adında 2 adet cihaz gelecek.
siz araştırma yapmamışsınız bence :spr

• Beğen
Tepkiler: Dede, Türe ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
İyi günler sayın maxicepin bu yalan haberle boş vakit tüketmiş üyeleri. Öncelikle bu haber tamamen yalandır GMobile elite diye bir isimle gelmeyecek GMobile 2 ismiyle geliyor. Bunu ben değil GMobile Türkiyedeki Müdürü söylüyor yani hiçmi araştırmıyorsunuz . şekil olarak 1 ile tamamen aynı arka kamera 13mpe çıkacak ve birkaç özellik daha .. Simdi gelelim bu 2.5ghz dört çekirdek işlemcili telefona bu telefonun ismi gionee elife e7dir googleye yazarak bakabilirsiniz. Lutfen arastirmadan boyle basir konular acmayalım
GM zaten Elife E7 yi Türkiye'ye getiriyor. Neresi yalan? Kaynak ver?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
warsofwon

warsofwon

Üye
İyi araştır kardeşim iki cihazın filan geldiği yok .. Adamın yazdığı 2.5ghz islemcili telefon gionee elife s7 diyorum ne iki cihazı:kotu:Arkadasim gione bi marka general mobile bi marka aciklama yapan gmobile muduru nerenizden salliyosunuz bunlari anlamadimİsteyen yazsin googleye gione elife e7

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
İyi araştır kardeşim iki cihazın filan geldiği yok .. Adamın yazdığı 2.5ghz islemcili telefon gionee elife s7 diyorum ne iki cihazı:kotu:Arkadasim gione bi marka general mobile bi marka aciklama yapan gmobile muduru nerenizden salliyosunuz bunlari anlamadimİsteyen yazsin googleye gione elife e7
Kardeşim bak şimdi;

Discovery 2 adında bir cihaz gelecek 13mp arka kamera snap400 vs özellikleri var.
Discovery elite adında cihaz gelecek bu cihaz ise gioone elife e7 nin snap800ac versiyonu(cihazın orjinali)

yalan olan nedir?

warsofwon

warsofwon

Üye
He sen diyosun ki Gmobile Gione nin elife e7sini kendisinin mis gibi getircek .Discovery 2nin gelecegi dogru ama Gmobilenin gionenin e7sini alıp discovery elite diye getirecegine inanmıyorum.Bos yere hayal kurmayın gmobile eliteyi 2.5ghz ile filan sunmayacak elite bile sunmayabilir . discovery 2 kesin geliyor

Türe

Türe

Üye
Tabiiki :D note 3 alcak adam sadece şunu düşünsün sadece o Samsung yazılımları için alacak
Zaten bu kadar pahanın sebebi o yazılımlar. Yeri geldiğinde S-pen çok işe yarıyor. Tabii bu öz. Hepsi kullanabilene ya da kullanmak isteyene. Istemeyen zaten aosp ye yakın elite , gmd gibi cihazları tercih ediyor. Bence geçmekten çok zaten klasmanları farklı. Note 3 tablet-telefon hibriti iken Elite normal akıllı telefon. Yine de kimse pahalıya almak istemezdi cihazını :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Kit Kat

Kit Kat

Üye
Ah memleketim insanı .. :D Adam çıkmıcak diyor Elite boş yere hayal kurmayalım dimi ? :D

• Beğen
Tepkiler: maktama ve Buğra
0MG90

0MG90

Üye
Elife E7 Discovery Elite olarak satılacak Türkiye'de diğer bir forum sitesinin videosunda tanıttılar zaten

Türe

Türe

Üye
Hayır video bile geleceğini Genel müdür söylüyor arkadaş gelmeyecek diyor. :ehe Ağır Ceo :kop2:

• Beğen
Tepkiler: maktama, Dede, dejavu178 ve 6 diğerleri

Üst Alt