İyi günler, ters çıkmadım. Bildiğimi söyledim. Ön kamerasının performansını da internette görebilirsiniz, diğer ön kameralara göre iyi tabiki ama çok üstün bir performans beklemeyin demek istiyorum.
Kalite aynı değil çok net bilebiliriz. Neyse çıkınca da görürüz ama dediğim gibi bence zerre önemli değil ön kamera.
8mpixeli vatandaş gözünde büyütmesin, diyorum sadece.
Adamlar onu 8 yaparak farklilik yapmislar Sizinde dediginiz gibi iphoneninkiyle eş tabikide olamaz Bu arada ekranin ips olmadigi hakkinda kaynak verebilirmi
Adamlar onu 8 yaparak farklilik yapmislar Sizinde dediginiz gibi iphoneninkiyle eş tabikide olamaz Bu arada ekranin ips olmadigi hakkinda kaynak verebilirmi
ARkadaşlar şimdi bu Elite süper bi tel olarak piyasaya sürüleceğini düşünüyorum. Fakat bana göre şahsi fikrim bana büyük o telefon. 5" uygun olduğunu düşünüyorum. Çoğu kişi disco 2 konusunda yorum hiç yapmamış. Elite le kıyaslarsak elite tabikide iyi. Ama ben disco 2 yi ben almak istiyorum. Bana artıları ve eksiler ne olur bu telefonun. Daha inceleyemedik fakat özelliklerine bakarsak ?
Zaten ucuz çıkıyorlar yahu, Elite önce 1500'e çıkıp sonra yazın 1200'e düşse psikolojik olarak daha mı rahatlayacaksınız?
Telefonun genel anlamda eşi olan gionee e7'nin fiyatı yurtdışında zaten 500$ civarında.