General Mobile Discovery Android 4.4.2 Beta Güncellemesi Yayınlandı!!!

mustipa

Üye
Telden yukleniyormu acaba

Sence yukleyelim mi yoksa tam surumu mu bekleyelim?

Konu Sahibi
Sence yukleyelim mi yoksa tam surumu mu bekleyelim?
Partiylede alakalı birazda ben kasımda aldım bu partiyle tam uyumlu hafıza sorunuda yok arada bir titriyor onuda çözecekler yanlız yüklerseniz kendi launcher degilde maxicepte bulunan apex launcer pro ve magaza bulunan kitkat theme (7mb civarı) olanı kur ve bak keyfine çok stabil tavsiye ederim

Tepkiler: TeknoÖmer ve muhammettvurucu
Baska bir soeun var mi kamerada pempelesme sorunu falan

Konu Sahibi
Facebookta cok sorun var diyolar sen bi video cekemez misin acaba? Bu yorumlar yuzunden insanjn icine kurt dusuyo
Video cekmesine cekerimde pttcell interneti cok yavas yukletemem zaten ben bu romy mayıstan beri kullaniyom sorunsuz denmez ama kullanimi zorlayacak aksatacak hiç birşey yok

Tepkiler: muhammettvurucu

mustipa

Üye
bende güncelleme gözükmüyor

Konu Sahibi
Yarın bir web sitesi kuracam kitkat tam surume gecene kadar tum gelismeleri paylasacamKitkat için gerekli iki uygulama kesinlikle kurun tavsiye edilir

Müzik Çalar Uygulaması ''Zil sesi olarak ayarla'' özelliginide barındırıyor.Çok stabil reklamsız link :

Fm Radyo:

Tepkiler: muhammettvurucu
reklamsız olduğuna eminmisin bi tıkla istersen

ben indirme linkinden bahsediyoorum pardon

avast

Üye
hayırlı olsun hele sukur sevindim pek ı hala = diye mesaj atınca telefon reset atıyormu

profile

Üye
hayırlı olsun hele sukur sevindim pek ı hala = diye mesaj atınca telefon reset atıyormu

onu bilmem de epey kulaklarını çınlatmış olmalıyım ücretsiz smslerimle birlikte arkadaşın telefonu açılmamak üzere kapattım sptools la tekrar yükleme yaptı bilgi için tşk ederim