Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiGeneral Mobile Discovery Alırsam Memnun Kalırmıyım ?
Sponsorlu Bağlantılar
ErayDemir16
Üye
Konu Sahibi
General Mobile Discovery Alırsam Memnun Kalırmıyım ?
Bu sene telefon almayı düşünüyorum 750TL yi geçmeyecek. General Mobile Discovery mı alayım yoksa başka bir telefon önerir misiniz ?
Sarj soketlerı çok hassas kardesım sıkıntı yaratıyor bı yuz lıra daha koy s3 al bence yada s4 mını ..
yavuzbey07
Üye
Alma aldırtma yan sanayiye hayır, aldığım güne lanet olsun ekranı deniği gibi ips değil ve beyaz lekeler var şarj soketi zaten bi başka insan soketi oraya vidalar bu asalaklar düz bağlamışlar
adanalı1
Üye
Zaten 1 kere soket tamır görsun usb depolamada pc gormez oluyor ...
ekolarak
sarj soketleri sorununu bende duydum 5/6 aylik telefonda arkadas kullaniyo geriside o paraya iyi sayilir telefon
muhsin13
Üye
1 yıl oldu kullanıyorum memnun değilim tavsiye etmyorum cihaz sorunlu paranı biriktir kaliteli bişey al
mertekin34
Üye
Kardeşim paranı ziyan etme git s4 mini al. Ben araştırarak yeni aldım gerçekten süper telefon, fiyatı 950 tl sen alana kadar zaten iner 750ye falan, inmesede 100 tl koy al hiç kaçırma derim.
Emrebali05
Üye
Ses kalitesi berbat beyaz lekeler oluşuyor evet kalite fazla arama kalite istiyorsan samsunga yönel s4 mini iyidirGmd yi bende şuan kullanıyorum sesi dolayısıyla memnun değilim
007wolverine
Üye
bende kullanıyorum memnunum ama orijinal USB kablonunun sojeti bozuluyor ona gore.
fk555897
Üye
Fiyatına göre iyi özelliklere sahip ama kalite olarak düşük. Motorola Moto G öneririm.
cortex47
Üye
Huawei Ascend G700 alabilirsin.ya da:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ARİF MARAŞ
Üye
ikinci elden uzak dur sıfır olsun bakire
NokiaBeLLe
Üye
alma arkadaşım şarj soketi ve ekran sorunu var Çogu cihazda olmasına rağmen bunu ücretli yapıyolar.Serviside sorunlu tavsiye etmem.Ama telefon on numara bende bu hatalar çıkımadı.Ama mağdur olan çok
TolgaTurkmen
Üye
O paraya daha iyisini bulamazsin bu arada bu mesajda discoveryden atildi
seytan_avcisi
Üye
Media markta moto g 750 tlye düştü kaçırma derim gösterişi yok ama performans açısından iyidir
TolgaTurkmen
Üye
Burada herkez yok ips degil o degil karalamak icin herseyi soylemisler fakat telefon cok iyi gidip cilalari dokulen samsunga 2000 lira verecegine git 700 liraya discovery al
seytan_avcisi
Üye
Şu aldığınız telefonları ölümüne savunmasanız keşke 2000 liralık samsungla discoveryi karşılaştıramazsın