Telefon Tavsiyesi General Mobile Discovery Alırsam Memnun Kalırmıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

ErayDemir16

ErayDemir16

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Alırsam Memnun Kalırmıyım ?
Bu sene telefon almayı düşünüyorum 750TL yi geçmeyecek. General Mobile Discovery mı alayım yoksa başka bir telefon önerir misiniz ?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
memnun olursun o paraya daha iyisi yok

• Beğen
Tepkiler: ErayDemir16
mürteza16

mürteza16

Üye
Al bence.

adanalı1

adanalı1

Üye
Sarj soketlerı çok hassas kardesım sıkıntı yaratıyor bı yuz lıra daha koy s3 al bence yada s4 mını ..

• Beğen
Tepkiler: samatto58 ve boyabatlı
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Alma aldırtma yan sanayiye hayır, aldığım güne lanet olsun ekranı deniği gibi ips değil ve beyaz lekeler var şarj soketi zaten bi başka insan soketi oraya vidalar bu asalaklar düz bağlamışlar

• Beğen
Tepkiler: boyabatlı ve adanalı1
adanalı1

adanalı1

Üye
Zaten 1 kere soket tamır görsun usb depolamada pc gormez oluyor ...

• Beğen
Tepkiler: boyabatlı
custave

custave

Üye
Sarj soketlerı çok hassas kardesım sıkıntı yaratıyor bı yuz lıra daha koy s3 al bence yada s4 mını ..

ekolarak
sarj soketleri sorununu bende duydum 5/6 aylik telefonda arkadas kullaniyo geriside o paraya iyi sayilir telefon

muhsin13

muhsin13

Üye
1 yıl oldu kullanıyorum memnun değilim tavsiye etmyorum cihaz sorunlu paranı biriktir kaliteli bişey al

mertekin34

mertekin34

Üye
Kardeşim paranı ziyan etme git s4 mini al. Ben araştırarak yeni aldım gerçekten süper telefon, fiyatı 950 tl sen alana kadar zaten iner 750ye falan, inmesede 100 tl koy al hiç kaçırma derim.

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Ses kalitesi berbat beyaz lekeler oluşuyor evet kalite fazla arama kalite istiyorsan samsunga yönel s4 mini iyidirGmd yi bende şuan kullanıyorum sesi dolayısıyla memnun değilim

007wolverine

007wolverine

Üye
bende kullanıyorum memnunum ama orijinal USB kablonunun sojeti bozuluyor ona gore.

fk555897

fk555897

Üye
Fiyatına göre iyi özelliklere sahip ama kalite olarak düşük. Motorola Moto G öneririm.

cortex47

cortex47

Üye
Huawei Ascend G700 alabilirsin.ya da:

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
ikinci elden uzak dur sıfır olsun bakire :ehe

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
alma arkadaşım şarj soketi ve ekran sorunu var Çogu cihazda olmasına rağmen bunu ücretli yapıyolar.Serviside sorunlu tavsiye etmem.Ama telefon on numara bende bu hatalar çıkımadı.Ama mağdur olan çok

TolgaTurkmen

Üye
O paraya daha iyisini bulamazsin bu arada bu mesajda discoveryden atildi :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Media markta moto g 750 tlye düştü kaçırma derim gösterişi yok ama performans açısından iyidir

TolgaTurkmen

Üye
Burada herkez yok ips degil o degil karalamak icin herseyi soylemisler fakat telefon cok iyi gidip cilalari dokulen samsunga 2000 lira verecegine git 700 liraya discovery al

• Beğen
Tepkiler: Dede
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Şu aldığınız telefonları ölümüne savunmasanız keşke 2000 liralık samsungla discoveryi karşılaştıramazsın

Üst Alt