General Mobile 4G (LUZ59L) Son Güncel Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile 4G (LUZ59L) Son Güncel Rom
1- Bilgisayarınıza ADB&Fastboot minimal tool indirin ve kurun
2-Minimal Driver'ları da kurun
3- Telefonunuzda Oem Kilidinin açık ve usb hata ayıklama modu açık olsun. (Ayarlar + Geliştirici Seçeneklerinden açabilirsiniz)
4-Bilgisayarınıza bu paylaştığım Rom'u indirin.
5- Daha sonra Telefonunuza Recovery'i ses açma ve power tuşlarıyla ''general mobile'' yazısı gelene kadar basılı tutun.Power tuşuna basarken bir kez ses açma tuşuna basın.
6-Daha sonra wipe dataya gelin ve power tuşuna basın.
7-Daha sonra yön tuşlarıyla ''yes''e gelin ve basın
8-Sıfırladıktan sonra telefon açılacak açıldığında ''hoşgeldiniz'' ekranında telefonu kapatın.
9-Ses Açma+ Güç tuşlarıyla telefonu ''general mobile'' yazana kadar bekleyin. Sonra elinizi o tuşlardan çekin.
10- Tekrar power tuşuna basılı tutarken ses açma tuşuna basın.
11-Bu ekranda ses kısma tuşlarıyla ''reboot to bootloader'' a basın. General Mobile yazısı tekrar gelicek.
12- Daha sonra telefonunuzu bilgisayara takın.
13-Ondan sonra "BİLGİSAYARDA" ise STOCK_LUZ59L.rar dosyasının içindekileri bir klasöre çıkartıp( bilgisayarda bir klasöre çıkarın), rardan çıkan flash_all.bat dosyasını çalıştırmaktır.
Bunları yaptıktan sonra cihazınız tamamen stock rootsuz ve güncelleme almaya hazır hale gelecektir.
STOCK_LUZ59L.rar dosyasını aşağıda dosyalar kısmında bulabilirsiniz.

Rom Linki : (Rar Şifresi : byKaanKülahlı ) Şifrenin sonunda boşluk tuşuna basıp enter'a basın küçük bir dikkatsizlik olmuş kusura bakmayın.

ADB Minimal Tool Linki :

Fastboot Driver :
(Bunu Minimal Tool çalışmassa diye Minimal Tool kurarken yanında her ihtimale karşı kurun. )

Dip Not : Rom'u belli ve güvenceli yöntemlerle hazırladık arkadaşlar. Firma yaptığı açıklamalarda resmi romu vermeyeceğini belirtti. Ben de her güncelleme sonrası yeni rom güncelleme alamayan arkadaşlar için yayınlayacağım.

Hiçbir sorunu yoktur yedek şeklinde olduğu için bütün gelen güncellemeleri alır. Root atanlar ve güncelleme almak isteyenler deneyebilirler .

İyi Forumlar...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mkahya

yaytas

yaytas

Üye
resimler eklenmeli yinede eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Rar şifresinde bir sorun çıkmış, rar şifresinin sonunda boşluk tuşuna basıp enter'a basın.

hhh666

hhh666

Üye
Emeğine sağlık.

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
:tşk:

yusufoguz1995

Üye
Elinize sağlık custom ROM yapmak gibi bir dusunceniz varmı acaba

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Elinize sağlık custom ROM yapmak gibi bir dusunceniz varmı acaba
Üzerinde çalışmaktayız , bazı ekiplerde çalışmakta ama elimizdeki kaynakların yetersizliğinden dolayı çok zor olacağa benziyor. Özellikle resmi bir firmanın yazılımı olmadan.

yusufoguz1995

Üye
Üzerinde çalışmaktayız , bazı ekiplerde çalışmakta ama elimizdeki kaynakların yetersizliğinden dolayı çok zor olacağa benziyor. Özellikle resmi bir firmanın yazılımı olmadan.
İntoch4 den yararlansaniz ise yaramazmi acaba veya lenovo a6000 den Filan
Biz intoch4 için öyle yapmistik evelinde

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
İntoch4 den yararlansaniz ise yaramazmi acaba veya lenovo a6000 den Filan
Biz intoch4 için öyle yapmistik evelinde
Hocam İntouch 4 ün yurtdışında resmi stock romları bulunmakta ona o belirttiğiniz cihazlardan daha kolaydı ama bizim telefonun resmi olarak firma tarafından stock romları paylaşılmayacağı söylendi biz de yedek şeklinde partitionlarla yapmaya çalışıyoruz ama çok zor ilerliyor çalışmamız. Bakalım şu an Miu Rom portlamaya çalışıyoruz .

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice

yusufoguz1995

Üye
Anladim hocam eğer bana ozelden link Filan atma şansınız var ise bende yardım etmek isterim elden geldiğince

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Tmm hocam [emoji4] bide neden cyanogenmod veya aosp ROM varken miui
Hocam hem AOSP hem de Cynogen Mod çalışmaları yapan arkadaşlar da mevcut hatta onları da deniyoruz ama çok vaktimizi alıyor bu çalışmalar. Hangisi daha uyumlu ise onu denemek daha iyi :).

yusufoguz1995

Üye
Aynen çok haklisiniz bende cm12.1 denedim kaç kez ama hep bir yerde tıkanıp kalıyorum :D

• Beğen

Üst Alt