Genel olarak Oyunlar ile ilgili...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
Genel olarak Oyunlar ile ilgili...!
Özel mesajla mod lara ulaşayım dedim maalesef özel mesaj hakkımız yokmuş (anlamlı gelmedi pek)

Şöyle bir isteğim olucak...

N97 kullanıcısıyım.
Sensörlü oyunların ayrıca rağbet gördüğü sanırım aşikardır.O kadar arandım tarandım ama sensör uygulamalarının yanında sensör oyunları diye bir başlık göremedim...Rica etsem(k) bu tip bir düzenleme yapılabilirmi ?

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-os-v...-5th-v1-26-son-surum-sensor-oyunu-331352.html ...gibi . oyun başLıkLarında - konu içerisinde oyun içeriği hakkında biLgi veriLiyor .

sanırım ayrı bir böLüm oLuşturuLmasını istiyorsunuz .

Evet yani bu aranılanı bulmak için iyi bir yöntem diye düşündüm.
Şöyle bir baktığımızda yeni nesil telefonlarda sensör oyunları daha çok rağbet görüyor, hal böyle olunca daha fazla ilgimi çeken bir materyali kişisel olarak hemen bulmak beni daha çok mutlu eder...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aktifligi düşürür ekstra bölüm olması, ama oyunların başında çesitini seçerken macera spor kart yerininın altına sensor de eklenebilir...

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
Aktifligi düşürür ekstra bölüm olması, ama oyunların başında çesitini seçerken macera spor kart yerininın altına sensor de eklenebilir...

Açıkçası Bu açıdan bakmadım tamamen kolay bulunabilirlik yönünden düşündüm...Ama bahsettiğiniz eklemede yapılabilirse oda bir nebze yardımcı olur sanırım...

Fakat yine aramayı kullanıcaz doğal olarak başa dönülücek...Yinede ayrı bir alt bölüm oluşturulması konusunun fonksiyonellik açısından daha yararlı olacağına inanıyorum.Aktiflik konusunda ise aynı fikirde değilim sonuçta bir yüzme havuzu tesisinde havuza giren kişi sayısı bellidir.Havuzu ikiye bölüyoruz olimpik yarı olimpik isteyen istediğine girer ama total olarak baktığında tesise giren kişi sayısı aynıdır..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bir de şu açıdan bakalım, oyunları ele alalım yine :)
Birçok oyun türü var öyle değil mi ? Ben macera isterim sen sensor, bir başkası kart, bir başkası puzzle, bir başkası ile zeka ...
Hepsinin isteği indirmek istediği oyunu rahatça bulmak değil mi ?
Öyleyse hepsine ayrı bir bölüm açalım alt forum içinde alt forum olsun, zaten forumumuz içerik açısından çok zengin, yeni bir üye aradığını bulabilir mi ? Onu geçtim aktiflik düşmez mi ?
Paylaşımcı her zaman için beğendiği ve emeği hak ettiğini düşündüğü bölüme acar konularını :)
Adamın konusu kaybolup gidecekse neden emek versin ?
Alt forumlara ayırmak bana göre en son seçenektir o da düzen açısından tabiki ...
Bence en mantıklısı oyun çeşitleri kısmına sensör seçeneğinin eklenmesidir :)
Olimpik havuz müşterisi olimpik havuz yerine çocuk havuzuna girmez, havuzu yöneten de çocuk havuzu yerine olimpik olanı tercih eder ki daha çok para kazansın, havuzu dolsun :)

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
Farklı bakış açıları farklı sonuçlar :)
Kimi zaman çocuk havuzu daha zevkli oluyor tecrübe ile sabittir :D

Fikir sunmak benden takdir sizin : )

everest11

everest11

Üye
güzel bir konuya parmak basmışsın thanx....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi de bazen paylaştığımız oyunlarda sensörlü olduğu halde sensörlü yazmıyor..yazanlarda zaten var ama yazmayanları nasıl bileceğiz..siz en iyisi oyunlara teker teker bakarak indirin..

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
iyi de bazen paylaştığımız oyunlarda sensörlü olduğu halde sensörlü yazmıyor..yazanlarda zaten var ama yazmayanları nasıl bileceğiz..siz en iyisi oyunlara teker teker bakarak indirin..

O elbet orata çıkacaktır ve kanaatimce sensörlü olduğunu fark eden bir kullanıcı bu oyun aynı zamanda sensörlü de oynanıyor gibisinden birşeyler karalar akabinde gerekli aksiyonu zaten ilgili mod yapar.

Diye düşünüyorum :)

sad222

Üye
oyun istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt