Genel Bilgi Yarışması // Yarışma Konusu

o değilde ödül nasıl gönderilecek. onu anlamadım kayahan huu ?neyse adam arazi oldu 8de görüşürüz
Ben anlatayım nasıl alacağını sana. Şimdi yarışma tamamen bitince yani kazandığını belirten bir konu daha açılacak böyle herkes seni tebrik edecek falan. Yani kazandığın resmileşince (zaten resmileşti ama o konunun da açılması lazım ) @Ozan a pm atıyorsun durum böyleyken böyle, ben bu yarışmayı kazandım, ödülümü almak isiyorum diye o da senden numaranı isteyecek ve kontörünüz yüklenmiştir. BlokNot mevzusunu da istersen Ozan Abi ye sor, belki verir

Tepkiler: Van Hohenheim
ödül 15 tl değil miköntör ne alaka

Konu Sahibi
15 tl kontör ödül ayrıca sen birisine pm atmayacaksın ben senin numaranı alıcam

Konu Sahibi
Yönetim veriyor ama sizin birşey yapmanıza gerek yok

bende ödülü nakit sanıyom hay Allahım ya kayahan birşey soracam ben de okul kapanınca yarışma düzenlemek istiyorum ödül sadece kontor olmak zorunda mı ?

Konu Sahibi
soru sormuyom artık çağrı
bende ödülü nakit sanıyom hay Allahım ya kayahan birşey soracam ben de okul kapanınca yarışma düzenlemek istiyorum ödül sadece kontor olmak zorunda mı ?
başka bi şeyi ulaştırabiliyosan o da olur

ilk defa soru kaçırmayayım diye erken geldim ondada soru sorulmuyormuş

Konu Sahibi
bu soru çağrıya gelsin
3. soruyu bilen üye kimdir?

Konu Sahibi
bende hep bi yarışmaya katılmak istemişimdir bi kere katıldığımda birinci gidiyordum yarışma kapatıldı

Konu Sahibi
daha varmış da ödül ne ?geçenki s3 mini hediyeli yarışmada da internetim yoktu

16 gblık bir flaş disk'in gayet güzel bir ödül olacağını düşündüm öyle dandik flaşda deil ha kingston