Bilişim Profesörü Üye GameOfShadows' Alıntı: kemal dünden hazır cevap ben bu soruya symbian cevabını veriyorum Genişletmek için tıkla ... Ben bir symbiancı olarak android cevabını verdim
GameOfShadows' Alıntı: kemal dünden hazır cevap ben bu soruya symbian cevabını veriyorum Genişletmek için tıkla ... Ben bir symbiancı olarak android cevabını verdim
Bilişim Profesörü Üye O değilde Bu android e fena taktım kafayı ben İos Windows HtcSadece andoridde oluyor Neyse konuyu dağıtmayayım bari :
O değilde Bu android e fena taktım kafayı ben İos Windows HtcSadece andoridde oluyor Neyse konuyu dağıtmayayım bari :
TheLastWarrior Üye kemalsen1999' Alıntı: O değilde Bu android e fena taktım kafayı ben İos Windows Htc Genişletmek için tıkla ... Sony
kemalsen1999' Alıntı: O değilde Bu android e fena taktım kafayı ben İos Windows Htc Genişletmek için tıkla ... Sony
Van Hohenheim Üye Kayahan14' Alıntı: Ben daha soru sormıycam valla eziyet Genişletmek için tıkla ... o değilde ödül nasıl gönderilecek. onu anlamadım kayahan huu ?neyse adam arazi oldu 8de görüşürüz
Kayahan14' Alıntı: Ben daha soru sormıycam valla eziyet Genişletmek için tıkla ... o değilde ödül nasıl gönderilecek. onu anlamadım kayahan huu ?neyse adam arazi oldu 8de görüşürüz