sonunda :D
Kayahan14 Üye Konu Sahibi _YldzEneS_' Alıntı: kayahan itiraz ediyorum Genişletmek için tıkla ... etme bence
_YldZEneS_ Üye ettim bile köpek ten köpeğe değişiyor o ayak sayısıkumandada kaç tuş var gibi bişey oldu
Symbianizer Üye GameOfShadows' Alıntı: neden itiraz ediyorsun Genişletmek için tıkla ... Bilemedik ya
mürteza16 Üye _YldzEneS_' Alıntı: ettim bile köpek ten köpeğe değişiyor o ayak sayısıkumandada kaç tuş var gibi bişey oldu Genişletmek için tıkla ... +10
_YldzEneS_' Alıntı: ettim bile köpek ten köpeğe değişiyor o ayak sayısıkumandada kaç tuş var gibi bişey oldu Genişletmek için tıkla ... +10
Symbianizer Üye _YldzEneS_' Alıntı: ettim bile köpek ten köpeğe değişiyor o ayak sayısıkumandada kaç tuş var gibi bişey oldu Genişletmek için tıkla ... Bizim 5liden biri cins mesela 6 parmaklı
_YldzEneS_' Alıntı: ettim bile köpek ten köpeğe değişiyor o ayak sayısıkumandada kaç tuş var gibi bişey oldu Genişletmek için tıkla ... Bizim 5liden biri cins mesela 6 parmaklı
mürteza16 Üye _YldzEneS_' Alıntı: puan önemli değil soru tekrar edilsin ben cevaplamayim ama hak yerini bulsun Genişletmek için tıkla ... Adalet isteriz.
_YldzEneS_' Alıntı: puan önemli değil soru tekrar edilsin ben cevaplamayim ama hak yerini bulsun Genişletmek için tıkla ... Adalet isteriz.
_YldZEneS_ Üye GameOfShadows' Alıntı: soru sırasında neden itiraz etmediniz cevaplarken iyiydi Genişletmek için tıkla ... simdi oralara girme biraz önce puanı kayahan bana verdi ama sonra alınca hak yerini bulsun diye itiraz etmedim
GameOfShadows' Alıntı: soru sırasında neden itiraz etmediniz cevaplarken iyiydi Genişletmek için tıkla ... simdi oralara girme biraz önce puanı kayahan bana verdi ama sonra alınca hak yerini bulsun diye itiraz etmedim
Van Hohenheim Üye neyse tartışmaya gerek yok sonuçta bu bir yarışma eğlenmeye geldik arkadaslar haklı