Azmış. somuru: En az 15 tane matematik sorusu lazım. ;) +1
_YldZEneS_ Üye mürteza16' Alıntı: Azmış. En az 15 tane matematik sorusu lazım. Genişletmek için tıkla ... +1
mürteza16 Üye _YldzEneS_' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... Ben ciddiyim. Matematiğim 95,29'dan 5 geldi.
_YldZEneS_ Üye mürteza16' Alıntı: Ben ciddiyim. Matematiğim 95,29'dan 5 geldi. Genişletmek için tıkla ... bende ciddiyim en iyi dalım mat
mürteza16' Alıntı: Ben ciddiyim. Matematiğim 95,29'dan 5 geldi. Genişletmek için tıkla ... bende ciddiyim en iyi dalım mat
Symbianizer Üye Kayahan14' Alıntı: ne kadar korkuyosunuz matematikten ya 35 sorudan 2–3 ü matematik olur Genişletmek için tıkla ... İşte bu iyi oldu
Kayahan14' Alıntı: ne kadar korkuyosunuz matematikten ya 35 sorudan 2–3 ü matematik olur Genişletmek için tıkla ... İşte bu iyi oldu
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap symbian_lover' Alıntı: İşte bu iyi oldu Genişletmek için tıkla ... benim taktikleri unutmuş gibisin ben katılırdım ama son günlerde aktif değilim pek yarışmacılara başarılar dilerim
symbian_lover' Alıntı: İşte bu iyi oldu Genişletmek için tıkla ... benim taktikleri unutmuş gibisin ben katılırdım ama son günlerde aktif değilim pek yarışmacılara başarılar dilerim
Symbianizer Üye muhammed4949' Alıntı: benim taktikleri unutmuş gibisin ben katılırdım ama son günlerde aktif değilim pek yarışmacılara başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... Yok abi sınav olursa yaparım ama burda nasıl olur bilmiyorum ve Teşekkürler
muhammed4949' Alıntı: benim taktikleri unutmuş gibisin ben katılırdım ama son günlerde aktif değilim pek yarışmacılara başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... Yok abi sınav olursa yaparım ama burda nasıl olur bilmiyorum ve Teşekkürler
beytullah6767 Üye Kayahan14' Alıntı: İnşallah sende aktif olursun.. Genişletmek için tıkla ... emin olabilirsin