yaz Kayahan yaz :hmmm
Uhops Üye Aklınıza gelebilecek her türlü şey bu 10. sınıf parabol bile olabilir. Genişletmek için tıkla ... yazısını okuduktan sonra vazgeçtim Bugün yazılısını olduk 20 bekliyorum
Aklınıza gelebilecek her türlü şey bu 10. sınıf parabol bile olabilir. Genişletmek için tıkla ... yazısını okuduktan sonra vazgeçtim Bugün yazılısını olduk 20 bekliyorum
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Arkadaşlar parabol sormıycam o an ona çalışıyordum aklıma o geldi o kadar da ayrıntıya inmem
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Aktif olamazsın diye mi sorulardan mı parabol gibi ayrıntı sormıycam tabiki o sadece bi örnek yani yarışma bi kategoriye bağlı değil onu kastettim
Aktif olamazsın diye mi sorulardan mı parabol gibi ayrıntı sormıycam tabiki o sadece bi örnek yani yarışma bi kategoriye bağlı değil onu kastettim
Umur dağlar Üye Okulda yeterince çekiyoruz zaten bide burda soru yağmuru olursa psikolojik bulanıma girerim herhalde.
Okulda yeterince çekiyoruz zaten bide burda soru yağmuru olursa psikolojik bulanıma girerim herhalde.
Kayahan14 Üye Konu Sahibi symbian_lover' Alıntı: Sorular genel kültür olsa güzel olurdu sayısal olmasın yeter Genişletmek için tıkla ... ne kadar korkuyosunuz matematikten ya 35 sorudan 2–3 ü matematik olur
symbian_lover' Alıntı: Sorular genel kültür olsa güzel olurdu sayısal olmasın yeter Genişletmek için tıkla ... ne kadar korkuyosunuz matematikten ya 35 sorudan 2–3 ü matematik olur
mürteza16 Üye Kayahan14' Alıntı: ne kadar korkuyosunuz matematikten ya 35 sorudan 2–3 ü matematik olur Genişletmek için tıkla ... Azmış. En az 15 tane matematik sorusu lazım.
Kayahan14' Alıntı: ne kadar korkuyosunuz matematikten ya 35 sorudan 2–3 ü matematik olur Genişletmek için tıkla ... Azmış. En az 15 tane matematik sorusu lazım.