Nasılsınız :sarıl:
Legendary. Üye Konu Sahibi paradox07' Alıntı: ben yokum o yuzden cevap yok Genişletmek için tıkla ...
Legendary. Üye Konu Sahibi Metin' Alıntı: ben de Genişletmek için tıkla ... Pm bak - - - Eklendi - - -
Legendary. Üye Konu Sahibi paradox07' Alıntı: ne once yap sonra op olmaz ki Genişletmek için tıkla ... :aman:
Legendary. Üye Konu Sahibi böyle bi smiley vardı - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Başım arıyorr ağğbii
böyle bi smiley vardı - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Başım arıyorr ağğbii
paradox07 Üye .TremmerT.' Alıntı: :aman: Genişletmek için tıkla ... saka bi yana - - - Eklendi - - - sekilci degilimdir olsa da olur olmasa da olur benim icin,yeter ki eger gercekten gercek dostum varsa onlar beni unutmasin
.TremmerT.' Alıntı: :aman: Genişletmek için tıkla ... saka bi yana - - - Eklendi - - - sekilci degilimdir olsa da olur olmasa da olur benim icin,yeter ki eger gercekten gercek dostum varsa onlar beni unutmasin
Joker Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Yav yeni kalktım unutmuşum bi kaçınızı affedin beni Genişletmek için tıkla ...