SoulsEagle
Üye
ztn herkes susmuş bundan sonra:
doğru bir tespit
![]()

ztn herkes susmuş bundan sonra:
doğru bir tespit
![]()

resmen noktayı koymuşztn herkes susmuş bundan sonra![]()

Böyle birşey olma ihtimali yok. Zaman makinesi olacakta. Oooo. Türklerde bunu 2036 duyacak ve boş duracak.Einstein in teorisinde zaten böyle geçmişe gidebilirsin ama gelecepe gidemessin. Ve geçmişten geleceğe de dönemessin.2036 ya kadar gidiyor geri gelip söylüyor .Ama tekrar 2036 ya gitmiyor mu?
.Bide
onun sıfatına
![]()
Einstein in teorisinde zaten böyle geçmişe gidebilirsin ama gelecepe gidemessin. Ve geçmişten geleceğe de dönemessin.
.gif)
.gif)
.gif)
Yanlış. Işık hızını geçersen geçmişi görebilirsin. ama gidemezsin. (gitmekten kastım geçmişini değiştiremezsin) ve evet geleceğe gidemezsin de göremezsin de.Einstein in teorisinde zaten böyle geçmişe gidebilirsin ama gelecepe gidemessin. Ve geçmişten geleceğe de dönemessin.
hayır kardeşim, öyle her gördüğünüze inanmayınla varmı gerçekten göle zamanda gezinme ?

hayır kardeşim, öyle her gördüğünüze inanmayın![]()
Arkdaşlar bi el atarmısınız Yardım - ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ YARDIM ETSİN ARTIK!!! - MaxiCepKıyamet mi?zaten 3. dunya savasindan sonra kiyamet olacak cunki 3. savas kiyamet alametlerinin buyugu
yani 20 sene toparlanma olmaz gibime geliyo
Kıyamet mi?
aklıma geleceğe dönüş filmi geldieğer seneye 3. Dünya savaşı çıkarsa o zaman inanırım.