Gelecekten Gelen adam John Titor-2036 yılından.

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
inanan varmı ki bunlara :D

akondd

akondd

Üye
geçmişe dönüşü Türk ler bulsaydı bence 1 gün öncesind gidip iddaa oynardı :D sonuçta zararsız bi milletiz :):)

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren, DeV/AsA ve Serhan
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
geçmişe dönüşü Türk ler bulsaydı bence 1 gün öncesind gidip iddaa oynardı :D sonuçta zararsız bi milletiz :):)
onu geleceğe dönüş filminde yapıyorlar bak bakayım zararlı olabilir mi :D :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
amaç çok saçma ıbm 5100 almak için geçmişe döneceğine git biraz düşün ıbm 5100 yap

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

Son düzenleme:
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
amerikanın oyunları bunlar .d

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
@mürteza16 ???

yunus4554

yunus4554

Üye
biride cIkIp demiyorki o adamlrin arsinda ve kimse ona bakmiyor halbuki herkesin ona bakmasi lazim

yaren_70

Üye
Adam çok bilim kurgu film izlemiş herhalde.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Aynen ortalık acayip karıştı ihtimal var yani

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Silinen Üye 2381601
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Fake

Serhan

Serhan

Üye
Ya arkadaşlar bende buna inanmıyorumda 2000 li yıllarda bir bloga yazıp sonra sildiği yazıların çoğu çıkmış 2015 te 3.dünya savaşı çıkacak demesine hiç inanmıyorum ama şu son İsrail olaylarının sonu , bayağı büyüyerek bu adamın dediğine gitme ihtimali var...

mürteza16

mürteza16

Üye
Ya arkadaşlar bende buna inanmıyorumda 2000 li yıllarda bir bloga yazıp sonra sildiği yazıların çoğu çıkmış 2015 te 3.dünya savaşı çıkacak demesine hiç inanmıyorum ama şu son İsrail olaylarının sonu , bayağı büyüyerek bu adamın dediğine gitme ihtimali var...
3. Dünya savaşı çıkarsa israil yüzünden çıkar.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
rhapsodical

rhapsodical

Üye
Cern de karadelik yapıldığı hakkında bilgiye hiçbir yerde ulaşamadım. Bilen var mıydı?

Üst Alt