Geçmişe Yolculuk, MaxiCep tarih : 15.5.2005, Negative & Zero

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
fu.l program paylaşmış ozan :D:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ilk maxiceple tanışmam o yıllarda almayı düşündüğüm N3250 idi sanırım tam hatırlayamıyor olabilirm, bu telefonun fiyatını araştırıyordum internetten, bir başlık vardı güncel doğubank telefon fiyatları diye konuyu Van hoijdong açmıştı sanırım, tıkladım hemen içeriği görebilmem için üye olamam gerekiyormuştu bende üye oldum fakat o üye oldugum kullanıcı adı, benimle aynı teli alan numansabit kullanıcı isimli arkadaşla beraber bir konu üzerinde tartışırken konuyu chat sayfasına çevirmişiz haberimiz olmadan :hmmm bu yüzden dolayı 2 ay uzaklaştırma almıştık o arkadaşla beraber fakat ben dayanamadım maxicep hasretine gittim yeni isimle yani bu hesabı aldım :D umarım yanlış bir şey değildir bu yaptığım ban yemeyelimde durduk yere... aramızda kalsın diye anlattım bunları...:ehe:aman2:

birde ek olarak konu dışı bölümünde sürekli manzara fotografları doğa fotograflarıo hayvan fotografları paylaşan bir arkadaş vardı aklımda kalanlar bunlar sadece o yıllara ait olarak

O cezayı ben vermiştim, söylemesi ayıp olmasın, hatta numansabit ile senin mesaj sayılarınız - (eksi) olarak değiştirilmişti. Erkantankut muydu yoksa eski adın? Çıkarmaya çalışıyorum ama 5 sene geçti aradan az zaman değil. :)

Neyse ne zamanlardı diyelim, gerçekten çok ilginç şeylerle uğraşırdık forumda... Bugünün 20 yaşındakileri o gün 15 yaşında forumda afacanlık yapıyordu. =)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
vay be ne günlermiş bi 5-10 yıl sonrada bu günler için böyle şeyler söylermiyiz acaba ...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ulan muhabbete 2 ay mı verdin :d: Eli kanlı admin :d:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ulan muhabbete 2 ay mı verdin :d: Eli kanlı admin :d:

Ata yaklaşık 30 sayfa boyunca 3230 iyidir 6630 kötüdür direk fanboyluk desem ne dersin?

6630 kullananlara karşı çıkmak, o kötüdür vs. neler neler... Ciddi manada yaşamayan bilemez diyelim. :)

iOS Developer

iOS Developer

Üye
O cezayı ben vermiştim, söylemesi ayıp olmasın, hatta numansabit ile senin mesaj sayılarınız - (eksi) olarak değiştirilmişti. Erkantankut muydu yoksa eski adın? Çıkarmaya çalışıyorum ama 5 sene geçti aradan az zaman değil. :)

Neyse ne zamanlardı diyelim, gerçekten çok ilginç şeylerle uğraşırdık forumda... Bugünün 20 yaşındakileri o gün 15 yaşında forumda afacanlık yapıyordu. =)

Ata yaklaşık 30 sayfa boyunca 3230 iyidir 6630 kötüdür direk fanboyluk desem ne dersin?

6630 kullananlara karşı çıkmak, o kötüdür vs. neler neler... Ciddi manada yaşamayan bilemez diyelim. :)

valla o zamanlar benim tanıdığım ilk forumdu o yuzden kural falan bilmezdik :) ama bak ne güzel kopartamamış bizi maxi den gidip başka kullanıcı adı alıp yolumuza devam ettik :):ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
valla o zamanlar benim tanıdığım ilk forumdu o yuzden kural falan bilmezdik :) ama bak ne güzel kopartamamış bizi maxi den gidip başka kullanıcı adı alıp yolumuza devam ettik :):ehe

Senin nick sıfırkırıcı ya da şifrekırıcı tarzı bir şey olması lazım, 3230 yolunda yoldaşın da yukarda dediğim arkadaş olması lazım. =)

iOS Developer

iOS Developer

Üye
Senin nick sıfırkırıcı ya da şifrekırıcı tarzı bir şey olması lazım, 3230 yolunda yoldaşın da yukarda dediğim arkadaş olması lazım. =)

yok benim nick o değildi o başka bir arkadaşındı s1frek1r1c1 idi onun, erkamkucet ti benim nick :D

OğuzcanAbi

Üye
wayyyyy beeeee

punqermojo

Üye
vay be maxicep çok degişmiş ama bu hali çok daha güzeL :)

fatih82

fatih82

Üye
o zamnlarda daha bizim buralarda internet yoktu

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
hey gidi günler....

TopFury

TopFury

Üye
Ohooooo hoo :) Evrim geçirmiş site evriiim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt