Geçmişe Yolculuk, MaxiCep tarih : 15.5.2005, Negative & Zero

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Geçmişe Yolculuk, MaxiCep tarih : 15.5.2005, Negative & Zero
Daha biz küçükken, toyken yani cep telefonlarının halinden anlamazken kurulmuştu MaxiCep. İlk zamanlarda iki kişi vardı klavuz olarak seçtiğim. Biri Negative diğer Zero idi.

Benim en değerli arşivimden çıkardığım iki görüntüyü eklemek istedim buraya. Umarım beğenirsiniz :)

Önce Negative,

Şimdi de Zero :)

Herkese sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: punqermojo, d4rk3ff3ct ve erdem3113

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mükemmel diyebilirim tek kelime ile :)
Nerden nereye ...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Siz yokken biz vardık:D
Abi çok güzel nostalji olmuş,azmin ve kararın nerden nereye getireceği hakkında mükemmel bir örnek:)
Teşekkürler.

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Arşivimdeki en değerli parçalardan du bunlar. Taa o zamanlardan hayranlığımın simgesi olarak kaydetmiştim. Üyelik tarihimden önce idi o görüntüler ama eski kullanıcı adımı hiç hatırlayamadım sonra tekrar üye olmuştum :)

Ozan

Ozan

Admin
Ben bunları görünce uykusuz ve yorgun geceler aklıma geliyor :)

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Benim geçmişte gece 3-4-5 sularında açtığım konuları düşünecek olursak empati kurabiliyorum. Emek önemli mesele :)

darülmendep

darülmendep

Üye
Zeroya ne oldu

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Zero emekli oldu :)

кεℓεвεк

Üye
Çok güzel bişey ya ahh eskiler gecmısler her zaman acısıyla tatlısıyla cok güzel oluyor ya bi anı işte (:

Revengeful

Emekli Yönetici
vayy bee :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben o zamanlar üniversitede ilk yılımı yaşıyor ve ilk finallerime hazırlanıyordum :)
3 seneden daha uzun bir süre sonra MaxiCep ile tanışacaktım :)

Her şey iyi güzel de "pembe" olmamış be Ozan :ehe

Mert

Mert

Üye
o zmnlar benim forum diye birşeyden haberim yoktu :ehe

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Taa o zamanlarda ekran görüntüleri almıştım. Bunlar da içinden seçilenler. Ben de forum mantığını tam anlamı ile o zamanlarda öğrendim :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O zamandan bu zamana iyi saklamışsın he Ercan . Maşallah .

● aLuvi ●

Üye
Vay be Grafik'de Ne gelişme Var İşte Süper Bir Örnek ..

iOS Developer

iOS Developer

Üye
Daha biz küçükken, toyken yani cep telefonlarının halinden anlamazken kurulmuştu MaxiCep. İlk zamanlarda iki kişi vardı klavuz olarak seçtiğim. Biri Negative diğer Zero idi.

Benim en değerli arşivimden çıkardığım iki görüntüyü eklemek istedim buraya. Umarım beğenirsiniz :)

Önce Negative,

Şimdi de Zero :)

Herkese sevgiler :)

ilk maxiceple tanışmam o yıllarda almayı düşündüğüm N3250 idi sanırım tam hatırlayamıyor olabilirm, bu telefonun fiyatını araştırıyordum internetten, bir başlık vardı güncel doğubank telefon fiyatları diye konuyu Van hoijdong açmıştı sanırım, tıkladım hemen içeriği görebilmem için üye olamam gerekiyormuştu bende üye oldum fakat o üye oldugum kullanıcı adı, benimle aynı teli alan numansabit kullanıcı isimli arkadaşla beraber bir konu üzerinde tartışırken konuyu chat sayfasına çevirmişiz haberimiz olmadan :hmmm bu yüzden dolayı 2 ay uzaklaştırma almıştık o arkadaşla beraber fakat ben dayanamadım maxicep hasretine gittim yeni isimle yani bu hesabı aldım :D umarım yanlış bir şey değildir bu yaptığım ban yemeyelimde durduk yere... aramızda kalsın diye anlattım bunları...:ehe:aman2:

birde ek olarak konu dışı bölümünde sürekli manzara fotografları doğa fotograflarıo hayvan fotografları paylaşan bir arkadaş vardı aklımda kalanlar bunlar sadece o yıllara ait olarak

izmirligenc

izmirligenc

Üye
t-esekkurler guzel resim paylasim icin

erdem3113

erdem3113

Üye
Vay be

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Nerden nereye... :)

Godfather

Godfather

Üye
Vay anasını be :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt