TheLastWarrior
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben Nokia N73 kullanıyorum başlıktada belirtiğim gibi geçersiz erişim noktası geliyor telefonuma Internet yazıp 2222 ye gönderdiğimde TCELL-INTERNET şeklinde ayar geliyor ayarı kayıt ediyorum varsayılan olarak bağlantı ayarlarına giriyorum bakıyorum kaydettiğim ayarın ne ana sayfası kayıtlı ne port ayarları kayıtlı boş ayar geliyor böyle olunca internete giremiyorum nedeni nedir?
Öncelikle selam olsun kardeş;
gelen 'Turkcell İnternet' ayarı standar o şekilde geliyor ana sayfası boş port no vs boş şekilde geliyor ama Turkcell Wap ayarı yine ana sayfa boş ama port yakın kopya vs dolu gelir
+ internete gireceksen bağlantı olarak Turkcell Wap'ı seçmen daha sağlıklı olur, Turkcell internet bağlantısı genellikle internet gereği duyan, whatsApp-skype vb programlar için kullanılıyor yani örnek verdiğim uygulamalar internete bağlanırken otomatikmen Turkcell İnterneti seçiyorlar
Umarım soruna gerekli yanıtı vermişimdiriyi forumlar
bilgilendirme içinzaten şuan wap ayarını kullanıyorum önceden herşeyi tam geliyordu internet ayarının peki boş internet ayarı nete bağlanırmı?
vallahi bilmiyorum bi dener misiniz internete Turkcell internet ile girmeyi? Olmazsa buradan yazarsanız ayarın boş yerlerini nasıl orjinal olarak doldurur/düzenleriz çaresine bakarız
demedim girmedi malesef
Turkcell internet'in gelişmiş ayarlara gelip yakın kopya port no: 212.252.234.168
altına da 8080 yazıp dener misiniz?
tamam bakayım bi doğru yakın kopya adresi demi sonra başka sunuculara gitmesin
Wap ayarlarında olan yakın kopya adresi bi sorun olacağını zannetmiyorum
iyide sadece isim turkcell internet olur diğer herşey wap ayarının wap ayarını kullanırım daha iyi
Eee bi yere Türküzkullanırsanız bu şekilde kullanın olmazsa verdiğim numaraları silin orjinal boş kalsın whatsApp veya skype gibi vb programlarla deneyin bi?
o programlar telde yok neyse kalsın kardeş turkcell internet ayarını kesmiş galiba
zaten Turkcell neyi tam yaptı kikeşke yardımcı olabilseydim
aynen turkcell neyi tam yaptı ki boşver kardeş müşteri hizmetlerini ararım bakalım ne diyecekler
peki532 'yi direk arayın kadınım yönlendirmesi ile ayarları yapabilirsiniz birde öyle deneyiniz
peki532 'yi direk arayın kadınım yönlendirmesi ile ayarları yapabilirsiniz birde öyle deneyiniz
denemiştim öyle önceden zaten yine aynı oldu boş ayar geldi direk müşteri temsilcisiyle konuşurum
- - - Eklendi - - -
denemiştim öyle önceden zaten yine aynı oldu boş ayar geldi direk müşteri temsilcisiyle konuşurum
umarım sonuca ulaşırsınız bol şans dileyeyim
umarım sonuca ulaşırsınız bol şans dileyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?