Gece odama gelen şey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
finike_ru

finike_ru

Üye
    Konu Sahibi
Gece odama gelen şey
Bu alıntı değil gerçektir ve bizzat ben yaşıyorum..
Ya arkadaş yataga yatıyorum lambayı kapatıyorum tam uykuya dalacak esnada önce kulagıma bir sankı fırtına rüzgar sesi gibi bir ses geliyor ama duyuyorum hemde net olarak o esnada tüylerim diken diken oluyor..Sonra kalkmak veya dönmek istiyorum ne mümkün sırtıma bişey gelip oturuyor ama hissediyorum oturdugunu..Gözümü açmaya çalişiyom açilmiyor 1 veya 10 dk. Böyle devam ediyor.Bu olay askerden sonra başladı yani 6 yil kadardır devam ediyor..O şey geldigi an bildigim tüm duaları okuyorum sonra hafifleyip hafirleyip yok oluyor..
Bunu hic kimseye anlatmıyordum taki bir arkadas sorana dek.:)
bir sabah işe geldim arkadaş dedi lan olm rengin bem beyaz olmuş hayırdır.. Durumu ona anlattım.
Arkadasta menzil talebesi sık sık menzile (adıyamana) gidip geliyor. Bana cevşenül kebir al tak boynuna dedi bu cevsen heryerde var 1 ytl neyse aldim olurya kaybolur maybolur dedim yastıgıma diktim... Sonra bir daha ugramadı lanet şey kurtuldum..
Şunu söylemek isterimki allah (c.c) sadece insani degil bir sürü mahlükat yaratti.
Size tavsiyem duaları sadece namazda degil her aksam okuyun yatin...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sana şimdi desem ki bunun bilimsel açıklaması var, sen inandım desende inanmazsın ;) ama ben genede söleyeyim: şimdi hocam senin yastığın çok sert. sen yatınca bu yastık senin boynundaki damarlardan kan dolaşmasını belirli oranda azaltıyor. sen o an kısmi felç oluyosun. ne elin oynar ne ayağın konuşamazsın bile. ama sen hissedince sana bişey olduğunu heyecan yapıyosun ve kalbin hızla atmaya başlıyor. bunun neticesinde beyne yavaş yavaş gerekyiği kadar kan ulaşıyor, ve sen kendine geliyorsun yada uykuya dalıyosun o anda.
Bunun inle cinle alakası yok. benide çok hacıya hocaya okuttular, bende de al basması oluyodu, ben bana dokunduklarınıda hissediyodum. ama alakası yok. zaman geçtikçe kendi kendini korkutuyosun ve bu artık pskolojik sorun haline geliyor.
Umarım sana dediklerimi dikkate alırsın, kendimden biliyorum bana söylerlerdi kafanda yaratıyosun diye ben içimden hadi bee, derdim.

finike_ru

finike_ru

Üye
    Konu Sahibi
Hıh işte o al basması .Aklıma gelmiyorda degildi.Ama işte insan kimseyle paylaşmayinca daha kötü oluyor..Olabilir haklısin teşekkür ederim.Dikkat etmek gerekir tabi yastıktan olabilir.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aynı olayın benzeri köydeki amcamın kızında vardı o gündüz görüyordu resmen evlerinin altında mezarlık varmış ordan taşındılar bidaha olmadı

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Karabasan gelmiş yahu...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bana mı inat bunlar gece hep aklıma gelecek

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Şansa bak yahu. Bize gelmez ki... Şöyle oturup muhabbet etsek, iki tavla çevirsek. O kendi aleminden bahsetse ben kendi dünyamdan bahsetsem. Değişik bir ahbap edinmiş olurduk. Fena da olmazdı hani :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Şansa bak yahu. Bize gelmez ki... Şöyle oturup muhabbet etsek, iki tavla çevirsek. O kendi aleminden bahsetse ben kendi dünyamdan bahsetsem. Değişik bir ahbap edinmiş olurduk. Fena da olmazdı hani :ehe

cin cağır geceleri :kop:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Alperen bende bekliyorum ama gelmiyorlar. :ehe

Valla hocam karabasan, akbasan dikkat et, bi de odada yanlızsan isimlerde fena, bilemiyorum. :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Geçmiş olsun kardeş.

Berlin Boleyn

genelde bu durum loğusa kadınlarda gözüküyor ilginç belki önceki hayatında bir kadındın sonra bier erkeğin ahını aldın sonrada dünyaya bir erkek olarak geldin ve bu karabasan dediğin şahısta senden öcünü alıyor...
:ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
genelde bu durum loğusa kadınlarda gözüküyor ilginç belki önceki hayatında bir kadındın sonra bier erkeğin ahını aldın sonrada dünyaya bir erkek olarak geldin ve bu karabasan dediğin şahısta senden öcünü alıyor...
:ehe
Töbe töbe :kop:

Berlin Boleyn

ben okadar cin duaları okudum hiç gelmedi.
bi ara çok yalnızdım araştırdım tuncina duasıyla cin çağırılıyomuş oturdum odamda kaaranlıkta okumaya başladım bi yandan tırsıyorum bi yandan geldimi diye karanlıkta suret seçmeye çalışıyorum sonuç korkudan 3 gün kapım açık uyudum ne gelen oldu ne giden.

ama bu cinlerin dişileri taş gibi oluyormuş bende görenlerin yalancısıyım(medyum memiş felan bunların geleneksel kongrelerine katılıyormuş felan)

yersen:ehe

Symbiont

Üye
Ah Ulen Bu Durumlar İçin Hep M4 Carbine Almak İstemişimdir Tek Sevdiğim Korunma Yöntemidir

dinccine

Üye
geçmiş lsun kardeş

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Geçmişler olsun, dikkat edin kendinize:)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
O kadar beklerim cin, karabasan, al ve her neyse işte..
Ama henüz göremedim.. :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bana da oluyor ayetel kursi oku tamamdir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt