messevim
Üye
Beynimde yıldızlar yerine günler dönmeye başlaldı...cuma cumanın dünü perşenbe perşenbenin yarını cuma yani cuma

Beynimde yıldızlar yerine günler dönmeye başlaldı...cuma cumanın dünü perşenbe perşenbenin yarını cuma yani cuma

Bravo arkadaşıma: )Salı günü sordunuz soruyu![]()
Şimdi baktım da sen soru sormuyorsun ki?

Dalga geçmenin anlamı ne?cuma1 dk cuma değil ibretlik soru az kaldı buluyorumKEsin pazar net tartışmaya açık değil
Bir an bende böyle oldum jeton sonradan düştü sein jeton düşmemiş daha kafayı salala bir şöyle çiki çiki baba
2 cevap varBen bu konuya cevap yazmamışım galiba ya.
Soru basit aslında. 1 dakika sakince düşününce çıkar. Dün yarın olsaydı. Yani ne olurdu? Şuan, şuandan 2 gün geride olurduk. Adam bugün Cuma olurdu dediğine göre 2 gün geride olunca cuma olacağına göre cevap pazar.

Ayrıca tekrar yazıyorum soru sormuyorsun.Pazar gününden 1 gün öncesi cumartesi, cumartesi yarın olsaydı bugün cuma
X-2=X ise X+2=X tirPerşembe uymaz. Tersten gidelim. Soruyu perşembe soruyor ve diyor ki dün yarın olsa yani yarın çarşamba olsa bugün ne olur salı olur ama adam ne demiş cuma olur.
X-2=X ise X+2=X tir
Yazılarım temsilidir!!! Matematik ortalamam 95!!!Yanlış açıdan bakıyorsunBir kere x-2 ya da x+2 x'e eşit olamaz. Ancak x sonsuza giderken olur.
Soruya bir bakın da tekrar düşünün. İleri gitmek zorunda olduğun açık.