Kaç kuruş? Ben Türkiye'ye gelmez diye hiç bakmadım.2K ekranı gereksiz bulan arkadaşlara gelsin. Bu alet 1080P ekranı olan bir cihazda kullanılsaydı eminim pixeller görünürdü.
Ayrıca Note 4 de ki versiyondan farkı yok gibi. Tasarım haricinde. Keşke pahalı olmasada bende alsam.![]()
![]()
Türkiyede yok zaten. eBay den yada başka bir güvenilir kaynaktan almak gerek.Kaç kuruş? Ben Türkiye'ye gelmez diye hiç bakmadım.
Türkiyede yok zaten. eBay den yada başka bir güvenilir kaynaktan almak gerek.
200-250$ arası değişiyor.
En azından yine aynı süre standda durmuş bir G3 kadar kasmayacaklardır bence.Standtaki cihazlar kim bilir kaç gün açık duruyorekranları hepsinin solmuş artık açık durmaktan.
G3 ayrı bir vaka. LG Samsung'dan kopyalamayı biraz fazla abartmış olacakki kasmalarınıda fazlasıyla kopyalamış.
Dahası, G3'de ki donanım bariz şekilde 2K için yetersiz.
Deneme amaçlı olarak herhangi bir standda Note 4 yada S6 yı kullan. Herhangi bir arayüz kasması mevcut değil. 5433 ve 7420 2K için fazlasıyla yeterli çünkü.
Stand demişken bir de G4'e bakın bir yerde, hep tırnaklamışlar.sudgwujahduahqya:

Birgün gidersem acımadan tırnaklicam ama şansıma bir kez damacana G4 denk geldi.Stand demişken bir de G4'e bakın bir yerde, hep tırnaklamışlar.sudgwujahduahqya:
Iyiymiş 2500mAh 14nm 5 saat ekran alıyorsa birde Note 5 kim bilir kaç saat alacakKullandım Mediamarkt'ta kasmıyordu. Note 4'ü bilmiyorum ama S6'nın bataryasıda çok iyi değil. 5saat ekran süresi alıyordu herhalde burada kullananlar. Öyle hatırlıyorum.