Haber Gdr3 Guncellemesi Htc'ye Kapalı Şarj Olmayı Getirdi

Bay H

Üye
Adamlar 36 ay güncelleme vericez dedi her cihaza aynı özelliği getiricez demedi ve böyle bir iddiaları da olmadı

Kergitli

Üye

Hocam sende en alt seviye cihazdan bahsediyosun o kadarda almasın bence. L520 benim cihazımla aynı desteği alacaksa ben niye 3 katı para veriyorum. Mantıksız bişey
Ayrıca iphonela kıyas yapmak saçmalığın dik alası. İphone bi kerede tek bi telefon çıkardı son seriye kadar. Nokia bi kerede 4-5 model çıkarıyor tabi aralarında fark olacak

benim derdim 925 yada 520 değil 925 e geldi glance screen kullanıyorum ama yani çok şey kesiyolar ..

PureFood

Üye
güzel haber. İstenen bişeydi

haber için bir an önce gelse şu güncelleme

Bence alakası yok adamlar iyi iş yapamıyor her uygulama ürüne göre değişmeli bence birde MS cihazların donanımlarını verimli kullanamıyor.Örn:Lumia 820 8,7 MP sensörü olmasına rağmen 8.0 olan S3,İphone gibi ürünlerden iyi çekemiyor sözde kamera devrimini yapan nokiaydı

KayraBey

Üye
Wp telefonlar kapalı iken şarj olmuyor mu?

olmuyor. yani şöyle kapalı iken şarja taktığınızda telefon açılıyor kendi

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmuyor. yani şöyle kapalı iken şarja taktığınızda telefon açılıyor kendi
o değil de aklıma geldi kendi kendime sesli güldüm şimdi

Windows Phone telefonlar daha Turkiye'ye gelmemişti kapalı şarj olmuyor meselesi o kadar büyütülmüştü ki sanki şarjı bitip kapanan telefon bir daha açılmıyor servise vermek gerekiyormuş gibi konuşanlar vardı.

Tepkiler: narnia16
yok artık

saynesim

Üye
Umarım bizede gelir bide telefon kapalıyken alarm çalsa süper olur lumialarada

acoustic

Üye

@papakudioflu Bende ki hata acaba bundan kaynaklanıyor olabilirmiydi ? GDR3 Beta Yüklü idi....

acoustic

Üye
Hata şu 2 gün önce teledon şarj almamaya başladı hem kırmızı hemde yeşil ılık aynı anada yanmaya başladı ve daha sonrasında şarjı bitirdim şarj olması için şarja taktığımda telefon açlıyor gibi oluyor ve batayra işareti ile soru işareti ekrana geliyordu servise gönderdim....
Ne hatası vardki sende gdr3 betada

braayn

Üye
acaba kapalı şarj olurken kapalıykende alarm çalacakmı?
Zeki mürende bizi görecekmi ?