papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
al işte ya offff neye yarıyorduki ogüzel haber tşkler Wp centralda aşağıdaki linke Refocus uygulamasının sadece 920,925,928,1020 ve 1520 modellerine sadece geleceğini yazmış .umarım kaçak köçek yollarla nokia pro cam gibi yükleyebiliriz çok çok güzel bir uygulama çünkü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia Beamer ise Nokia Lumia 820, Lumia 920, Lumia 925, Lumia 928, Lumia 1020, Lumia 1520 ve Lumia 1320 modellerine gelecek.güzel haber tşkler Wp centralda aşağıdaki linke Refocus uygulamasının sadece 920,925,928,1020 ve 1520 modellerine sadece geleceğini yazmış .umarım kaçak köçek yollarla nokia pro cam gibi yükleyebiliriz çok çok güzel bir uygulama çünkü
yaaa güzel özellikmiş ya aman be nokia beçektiğin resimdeki yakın uzak objelerin focusunu ayarlayabiliyorsun ve istediğin objenin rengini koruyup diğerlerini siyah beyaz olarak kullanabiliyorsun .Videoda iyi açıklamış zaten ..
beamer neye yarıyo peki .Nokia Beamer ise Nokia Lumia 820, Lumia 920, Lumia 925, Lumia 928, Lumia 1020, Lumia 1520 ve Lumia 1320 modellerine gelecek.
https://www.maxicep.com/forum/konu/nokia-beamer-uygulamasindan-ilk-goruntuler.847964/yaaa güzel özellikmiş ya aman be nokia be
beamer neye yarıyo peki ..
Refocus uygulaması RAW(DNG) formatını kullanıyor ve RAW formatlı bir fotoğraf orneğin5MP kamerayla çekilirse 6-8MB boyutunda oluşuyor. Böyle bir dosyayı işlemek de elimizdeki alt seviye cihazların yapabileceği bir işlem değil.güzel haber tşkler Wp centralda aşağıdaki linke Refocus uygulamasının sadece 920,925,928,1020 ve 1520 modellerine sadece geleceğini yazmış .umarım kaçak köçek yollarla nokia pro cam gibi yükleyebiliriz çok çok güzel bir uygulama çünkü
bundan sonraki telefonum ANDROİD kesin belli bişeyRefocus uygulaması RAW(DNG) formatını kullanıyor ve RAW formatlı bir fotoğraf orneğin5MP kamerayla çekilirse 6-8MB boyutunda oluşuyor. Böyle bir dosyayı işlemek de elimizdeki alt seviye cihazların yapabileceği bir işlem değil.
bu okadar önemli değilmiş ama
Refocus uygulaması RAW(DNG) formatını kullanıyor ve RAW formatlı bir fotoğraf orneğin5MP kamerayla çekilirse 6-8MB boyutunda oluşuyor. Böyle bir dosyayı işlemek de elimizdeki alt seviye cihazların yapabileceği bir işlem değil.
Beamer şirket için toplantılarda sunum yapmak için bire bir işe yarayan çok hoş bir uygulamabundan sonraki telefonum ANDROİD kesin belli bişey
bu okadar önemli değilmiş ama
eee peki ozaman neden 1320 geliyo açıklarmısınız haksızlık bu nokianın yaptıgı ios ta iphone 4 herseyi tam alıyor kim ne derse desinRefocus uygulaması RAW(DNG) formatını kullanıyor ve RAW formatlı bir fotoğraf orneğin5MP kamerayla çekilirse 6-8MB boyutunda oluşuyor. Böyle bir dosyayı işlemek de elimizdeki alt seviye cihazların yapabileceği bir işlem değil.
iphone 4 herşeyi tam alıyor şimdi ios 7'yi de aldı ama aşırı kastığı söyleniyor bence kasacağı özelliği almaması kasmasından iyidireee peki ozaman neden 1320 geliyo açıklarmısınız haksızlık bu nokianın yaptıgı ios ta iphone 4 herseyi tam alıyor kim ne derse desin
Lumia1320'ye gelmiyor. Pureview Lumialara geliyor. Ben şimdi iphone4'un ios6'da bile almadığı özellikleri sayarım bırak ios7'yi. Ama konumuz Windows Phone. Tabi ki herkes istediği sistem ve markayı kullanmakta özgüreee peki ozaman neden 1320 geliyo açıklarmısınız haksızlık bu nokianın yaptıgı ios ta iphone 4 herseyi tam alıyor kim ne derse desin
hayır benim öle sölediğime bakmayında wp 8 den vazgeçmem ama sinir olmamak elde değil ben 2 cihazımıda alırken 2 sinede 36 ay güncelleme gelcek diye aldım 520 ye glance screen gelmedi gelebilirdi hatta ayarlarda bi bug war çift tıklayı etkinleştir diye ama basılmıyor anlamıyorum daha oyunlar gelmedi ama ya .Lumia1320'ye gelmiyor. Pureview Lumialara geliyor. Ben şimdi iphone4'un ios6'da bile almadığı özellikleri sayarım bırak ios7'yi. Ama konumuz Windows Phone. Tabi ki herkes istediği sistem ve markayı kullanmakta özgür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?