Gdr2 beta flash yapilan cihazlar için güncelleme yöntemi ve farki nedir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Gdr2 beta flash yapilan cihazlar için güncelleme yöntemi ve farki nedir
Bir çok arkadaşımız ve ben gdr2 yi beta olarak flashladık ve güncel sürümü güncelleme olarak alamıyoruz ikisi arasında tam olarak ne fark var güncelleme yapmak isteyen arkadaşlar hangi yolu izlemeli portico ya nasıl dönülür bu konular hakkında bilgi verebilirmisiniz bana daha basit gelen cihaz sıfırlama yapsam güncelleme alabilirmiyim.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sıfırlarsanda alamazsın güncellemeyi.
Sıfırlayarak laptoplar daki recoveryi yapıyorsun işte
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
bakalım her ikisinide deneyen arkadaşlar var çok büyük bi fark yoksa betada kalalım bi sonraki güncellemeyi bekleyelim mecburen

mühendis_bey

Üye
Porticoya geri flaşlarsanız alırsınız ben porticoya geri döndüm. Ama 820 için güncelleme henüz gelmedi 820 cihazlara

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu gelen de beta arkadaşlar.
Önceki yüklediğinizden pek bir farkı yok.
Belki Navifirm'e ilk yüklendiği zamana göre gözle görülmeyen bir iki ufak değişiklik varsa vardır.
Hatta olmayabilir bile.
Yani önceden flaşlayan arkadaşlar kendilerindekinin eksik olduğunu düşünmesinler.

Bu gelen güncelleme GDR2 değil, Nokia'nın GDR2 öncesi, adı üstünde Beta yada Pre-GDR2 diye bileceğimiz ufak bir performans güncellemesi. GDR2 ve GDR3 dediğimiz güncellemeler Microsoft tarafından yayınlanacak.

Umarım sorunuza cevap olmuştur.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bilginiz için daha önce sormuştum size flashlayanlara güncelleme gelecekmi diye gelecek demiştiniz doğal olarakda merakta kaldık ne gibi değişiklik var diye fazlada bi değişiklik yoksa uğraşmaya değmez galiba önce portico yüklemek gerekiyormuş şimdi bi daha flash la uğraşmayalım konuyu da kapatabilirsiniz teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teşekkürler bilginiz için daha önce sormuştum size flashlayanlara güncelleme gelecekmi diye gelecek demiştiniz doğal olarakda merakta kaldık ne gibi değişiklik var diye fazlada bi değişiklik yoksa uğraşmaya değmez galiba önce portico yüklemek gerekiyormuş şimdi bi daha flash la uğraşmayalım konuyu da kapatabilirsiniz teşekkürler

işletim sistemi sürüm numarası veya yazilim duzeltme numarasi degişmedigi icin sistem flashla guncellenen telefonlari guncel olarak goruyor ve bu yuzden guncelleme uyarisi vermiyor. Fakat lumia520 ve lumia720'nin navifirmdeki yazilim duzeltme numaralari degişik oldugu icin muhtemelen bu cihazlar piyasaya ciktiginda mevcut cihazlara da onlardaki yazilim guncelleme olarak verilecektir.

Konu acikliga kavuştuguna gore konu sahibi istegi uzerine:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt