incimsi01
Üye
GbWhatsApp Bir telde iki whatsapp
Arkadaşlar geçenlerde suriyeli facebook gruplarinda takilirken gbwhatsappi buldum genel kullanım olarak türkçe arayuzde bir iki basit ingilizce kelime kullanılmıs.
Ekstra Ayarlardan Yapılabilecek düzenlemeler:
-Mavi tiki gizlediğinizde siz karsidaki kişinin mavi tikini görürsünüz o sizinkini göremez
-Sürekli online kalma modu
-Ses kaydı atıldığında dinleseniz bile mavi tik göstermeme modu
-Son gorulme sabitleme modu (aksam 6da girmiş gözüküyorum girip mesajlasıp çıkıyorum ornek olarak
-kendiniz icin yaziyoru kaldirma, ses kaydediliyoru kaldırma vs bir suru ozellik var antiban kullanmaya gerek yok
buraya atacagim eski surum girince 1.50 guncellemesi icin bildirim verir. Guncellemedende kullanabilirsiniz.
Bkz: Eklemeyi unuttuklarım
-Ust bildirim cubuguna gelen mesaj var bildiriminin rengini degistirme
-Launcher ikonunu değistirme
-Roota gerek yok.
Apk upload edilmektedir
Ekstra Ayarlardan Yapılabilecek düzenlemeler:
-Mavi tiki gizlediğinizde siz karsidaki kişinin mavi tikini görürsünüz o sizinkini göremez

-Sürekli online kalma modu
-Ses kaydı atıldığında dinleseniz bile mavi tik göstermeme modu
-Son gorulme sabitleme modu (aksam 6da girmiş gözüküyorum girip mesajlasıp çıkıyorum ornek olarak

-kendiniz icin yaziyoru kaldirma, ses kaydediliyoru kaldırma vs bir suru ozellik var antiban kullanmaya gerek yok
buraya atacagim eski surum girince 1.50 guncellemesi icin bildirim verir. Guncellemedende kullanabilirsiniz.Bkz: Eklemeyi unuttuklarım
-Ust bildirim cubuguna gelen mesaj var bildiriminin rengini degistirme
-Launcher ikonunu değistirme
-Roota gerek yok.
Apk upload edilmektedir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirme linki arkadaslar
Yönetici tarafından düzenlendi: