GBA Oyunları Cepte

Sponsorlu Bağlantılar

uyduturk

uyduturk

Üye
    Konu Sahibi
GBA Oyunları Cepte
Herkese merhaba arkadaşlar ben birkaç gsm sitesinde cep için GBA Emulatörleri buldum.Programın adı VBAG bu emulatörler Gameboy Advance oyunlarını cepte oynamamızı sağlıyormuş emulatörlerin her 3'ünüde yükledim ama menüde kısayolunu bulamadım.Oyunlarıda başka başka bir siteden indirdim bu indirdiğim oyunları pc'de oynamak içinde ayrı bir emulatör buldum denedim pc'de oyunlar çalışıyordu,doğrusu bu oyunlar n-gace oyunlarından bile daha güzel gibi geldi bana üstelik oyunlar n-gacedeki gibide az değil,gba için birçok oyun buldum ama ben bunları telefonda bir türlü çalıştıramadım.
Aranızda daha önce bu oyunları cepte oynayan varsa nasıl veya hangi emulatör ile çalıştığını söylerse sevinirim ayrıca ustalar bir el atsın bu konuya biraz araştırma yapsın eğer emulatörünü bulabilirseniz bu oyunlar kaçmaz herkeze tavsiye ederim...Yardımcı olursanız sevinirim.
Konuyu yanlış yere açmışsamda özür dilerim forumlarda baktım sanırım en uygun yer burasıydı.
GBA İçin Emulatörler Bu Sitede:

Bir göz atın ben çalıştıramadım.

• Beğen
Tepkiler: KaaNKi 307 ve muho71

slayer

Üye
windows mobile içinde vardı böyle bir emulator -çalıştırmıyordu-

symbianlarda çalışacağını da sanmıyorum..
celeron 1.3 PC'de bile GBA oyunları kasıyorsa 150 mhz lık nokialarda.... :eksi:

"çalıştı" haberlerini bekliyoruz... ;;)

metintekin

Üye
bencede biraz kasar gibi .

useless84

Üye
dostum su an daha demo uretimi yapıldı bunun nedeni ise zaten su anda bunu kaldıracak telefon yok cok yavas ben telefonda vbag i calıstırdım ama inanın cok yavas

uyduturk

uyduturk

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by useless84@Oct 13 2005, 10:18 PM
dostum su an daha demo uretimi yapıldı bunun nedeni ise zaten su anda bunu kaldıracak telefon yok cok yavas ben telefonda vbag i calıstırdım ama inanın cok yavas
[post=190450]Quoted post[/post]​
Peki nasıl çalıştırdın biraz daha ayrıntıya girermisin lütfen???

CooL'n'Quiet

Üye
yakacanız telefonu...

uyduturk

uyduturk

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by ardadoganer@Oct 14 2005, 08:35 PM
yakacanız telefonu...
[post=191201]Quoted post[/post]​
Hehehe abi ne yapalım merak sıkıntı bir araya gelince öyle oluyor işte. :D

_GiTaRisT_

Üye
bence girmeyin riske.

metintekin

Üye
bencede riskli bi şeyy.

AntiTuk

Üye
boşverin yaww ne gerek war GBA oyunlarına symbian oyunlardada çok kıyak oyunlar var
riske değmez bence

VoLo

VoLo

Üye
bencede yaptığınız riskli bişey ama sonuca ulaşabilirseniz bildirmeyi unutmayın bizde yararlanalım

slayer

Üye
yaw bi risktir gidiyor...
neresi riskli??? içini açıpta GBA bağlamıyacazz....

altı-üstü hata verip hafıza yetersiz der..... 8)

m.ozan

m.ozan

Üye
Originally posted by uyduturk+Oct 17 2005, 03:04 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(uyduturk &#064; Oct 17 2005, 03:04 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-ardadoganer@Oct 14 2005, 08:35 PM
yakacanız telefonu...
[post=191201]Quoted post[/post]​
Hehehe abi ne yapalım merak sıkıntı bir araya gelince öyle oluyor işte. :D
[post=193250]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

hay allam ya :nono:
:D

35plt35

Üye
GBA için aylardır uğraşıyorum.Vbag sx1imde kasmadı.Ama demo versiyondu.Pokemonları oynayabilmek için uğraşıyorum ama gba açan başka program yok.Bide harbiden GBA lar celeronlarda kasıyo.en baba telefon gelsin doğru düzgün gba açmaz.Yinede bir umut..Aklıma bi fikir gelmişti bir ara.GBA ları GBC ye dönüştüren program yazsınlar ceptede oynanır.Saçma bi düşünce ama ne dersiniz?

sperman09

Üye
1 mesaj işi çok saçma

ridvan34

Üye
oyun ismini xxxx.gba'yı xxxx.gbc yazarsan olur

ömerikosayito

Üye
helal olsun gardaaaaş

fatih findik

Üye
eyvallah kardeşim