uyduturk
Üye
GBA Oyunları Cepte
Herkese merhaba arkadaşlar ben birkaç gsm sitesinde cep için GBA Emulatörleri buldum.Programın adı VBAG bu emulatörler Gameboy Advance oyunlarını cepte oynamamızı sağlıyormuş emulatörlerin her 3'ünüde yükledim ama menüde kısayolunu bulamadım.Oyunlarıda başka başka bir siteden indirdim bu indirdiğim oyunları pc'de oynamak içinde ayrı bir emulatör buldum denedim pc'de oyunlar çalışıyordu,doğrusu bu oyunlar n-gace oyunlarından bile daha güzel gibi geldi bana üstelik oyunlar n-gacedeki gibide az değil,gba için birçok oyun buldum ama ben bunları telefonda bir türlü çalıştıramadım.
Aranızda daha önce bu oyunları cepte oynayan varsa nasıl veya hangi emulatör ile çalıştığını söylerse sevinirim ayrıca ustalar bir el atsın bu konuya biraz araştırma yapsın eğer emulatörünü bulabilirseniz bu oyunlar kaçmaz herkeze tavsiye ederim...Yardımcı olursanız sevinirim.
Konuyu yanlış yere açmışsamda özür dilerim forumlarda baktım sanırım en uygun yer burasıydı.
GBA İçin Emulatörler Bu Sitede:
Bir göz atın ben çalıştıramadım.
Aranızda daha önce bu oyunları cepte oynayan varsa nasıl veya hangi emulatör ile çalıştığını söylerse sevinirim ayrıca ustalar bir el atsın bu konuya biraz araştırma yapsın eğer emulatörünü bulabilirseniz bu oyunlar kaçmaz herkeze tavsiye ederim...Yardımcı olursanız sevinirim.
Konuyu yanlış yere açmışsamda özür dilerim forumlarda baktım sanırım en uygun yer burasıydı.
GBA İçin Emulatörler Bu Sitede:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir göz atın ben çalıştıramadım.