PriZm
Üye
Nasıl ya? daha geçen gün kendim Türkiye Kitkat yazılımı olan s4'e kendim yükledim?Haber eski değil. Türkiye için gerçekten gelmedi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl ya? daha geçen gün kendim Türkiye Kitkat yazılımı olan s4'e kendim yükledim?Haber eski değil. Türkiye için gerçekten gelmedi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl ya? daha geçen gün kendim Türkiye Kitkat yazılımı olan s4'e kendim yükledim?
Eminim. Hatta fırsatım olduğunda buraya ss bile atabilirim.Türkiye cihazı olduğuna emin misin? Farklı bir durum vardır. Dediğin imkansız çünkü.
Belki anlık sızıntı felan olabilir mi?Eminim. Hatta fırsatım olduğunda buraya ss bile atabilirim.

Mantıksız değil hani olabilirmi olabilirBelki anlık sızıntı felan olabilir mi?![]()

Play Store'da Türkiye de açık olmayan tek müzik ve film servisi kaldı. Onlarda yakında gelir.Nefret ediyorum google ve samsung'dan. Bakın google in hangi servisi açık tr için, ya samsung bakın sammobile hangi güncellemeyi erken vermiş tr için. Tek kelime ile....
Navigasyon, google now peki, en küçük bisey diyeyim google klavyesi bile turkce dil desteği var ama tr playde açık değil.Play Store'da Türkiye de açık olmayan tek müzik ve film servisi kaldı. Onlarda yakında gelir.
Navigasyon benim bildiğim kadarıyla açık ama sesli navigasyon değil.Navigasyon, google now peki, en küçük bisey diyeyim google klavyesi bile turkce dil desteği var ama tr playde açık değil.
Arkadaşım sen hangi taraftasın; şirketler tarafın mı yoksa Türkiye tarafı mısın. Verdiğim tüm eksikler olağan şeyler ver çözümünde olacağı meçhul. Sana tavsiyem Bu gelecek şu gelecek diyede kendini kandırmaNavigasyon benim bildiğim kadarıyla açık ama sesli navigasyon değil.
Google Now daha bi uzun süre açılmaz diye düşünüyorum. Bunlar daha çok hükümetle anlaşmazlıklardan dolayı yok. Google Street View için bile geçen aylarda anca izin almıştı.
Google klavyesi olayını bende saçma buluyorum. Hatta bir hatadan dolayı görünmediğini düşünüyorum.