Haber Gb high hbnnj

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Haber eski değil. Türkiye için gerçekten gelmedi. :D
Nasıl ya? daha geçen gün kendim Türkiye Kitkat yazılımı olan s4'e kendim yükledim?

ANIL

ANIL

Admin
0MG90

0MG90

Üye
Şaka gibi
Diğer firmalar Türkiye için çoktan dağıttı

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
xmustx

xmustx

Üye
arkadaşlar güncelleme gelen cihazlar paralel ithalat

ravenas

ravenas

Üye
Samsung'dan bu yüzden nefret ediyorum güncelleme çıkıyor Türkiye'ye en son geliyor.2.-3. sınıf ülke muamelesi yapıyorlar.Diğer android firmaları htc falan çoktan yayınladı güncellemeyi Samsung TR için hala bekliyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831 ve B.A.R.O.N

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Nefret ediyorum google ve samsung'dan. Bakın google in hangi servisi açık tr için, ya samsung bakın sammobile hangi güncellemeyi erken vermiş tr için. Tek kelime ile....

PriZm

PriZm

Üye
Nefret ediyorum google ve samsung'dan. Bakın google in hangi servisi açık tr için, ya samsung bakın sammobile hangi güncellemeyi erken vermiş tr için. Tek kelime ile....
Play Store'da Türkiye de açık olmayan tek müzik ve film servisi kaldı. Onlarda yakında gelir.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Facebookta Birisi Temmuz Sonu Demiş Türkiye'deki Seri Numaralarına Uygun Olarak Yayınlayacaklarmış

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Play Store'da Türkiye de açık olmayan tek müzik ve film servisi kaldı. Onlarda yakında gelir.
Navigasyon, google now peki, en küçük bisey diyeyim google klavyesi bile turkce dil desteği var ama tr playde açık değil.

PriZm

PriZm

Üye
Navigasyon, google now peki, en küçük bisey diyeyim google klavyesi bile turkce dil desteği var ama tr playde açık değil.
Navigasyon benim bildiğim kadarıyla açık ama sesli navigasyon değil.

Google Now daha bi uzun süre açılmaz diye düşünüyorum. Bunlar daha çok hükümetle anlaşmazlıklardan dolayı yok. Google Street View için bile geçen aylarda anca izin almıştı.

Google klavyesi olayını bende saçma buluyorum. Hatta bir hatadan dolayı görünmediğini düşünüyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Google KKTC'yi kabul etmediginden, Türkiye Cumhuriyeti haritalar genel Müdürlüğü sanırım KKTC'yi kabul etmesini zorunlu kaldığından haritalar (maps) tam özellikli çalışmıyormuş diye duydum bir videoda.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Navigasyon benim bildiğim kadarıyla açık ama sesli navigasyon değil.

Google Now daha bi uzun süre açılmaz diye düşünüyorum. Bunlar daha çok hükümetle anlaşmazlıklardan dolayı yok. Google Street View için bile geçen aylarda anca izin almıştı.

Google klavyesi olayını bende saçma buluyorum. Hatta bir hatadan dolayı görünmediğini düşünüyorum.
Arkadaşım sen hangi taraftasın; şirketler tarafın mı yoksa Türkiye tarafı mısın. Verdiğim tüm eksikler olağan şeyler ver çözümünde olacağı meçhul. Sana tavsiyem Bu gelecek şu gelecek diyede kendini kandırma

byAndroid

byAndroid

Üye
Kısaca bizi adam yerini koymuyorlar bence