Haber Gb high hbnnj

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşım sen hangi taraftasın; şirketler tarafın mı yoksa Türkiye tarafı mısın. Verdiğim tüm eksikler olağan şeyler ver çözümünde olacağı meçhul. Sana tavsiyem Bu gelecek şu gelecek diyede kendini kandırma
İki taraftada değilim duruma objektif bir şekilde bakıyorum. Suçlamak yerine sanada aynısını tavsiye ederim.

xmustx

xmustx

Üye
Konuya bak yaw tarafını seç sağ twix mi sol twix mi olmuş ;) taraf maraf seçme birader en ağır samsung fanları bile samsunga sövgü içeren konular açtı burada ;) sana tavsiyem yenisin bilmeyebilirsin :D

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
İki taraftada değilim duruma objektif bir şekilde bakıyorum. Suçlamak yerine sanada aynısını tavsiye ederim.
Ozaman madem konuya hoşgörü ile yaklaşıyorsun çok memnunsun, söyle onlarada tr içinde azıcık objektif baksınlar...

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve byAndroid
ANIL

ANIL

Admin
S4 için bugün Uruguay ve Paraguay ülkelerinde yayınlanmış. Bizden başka ülke kalmadı, bu hafta gelsin bence artık.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4 için bugün Uruguay ve Paraguay ülkelerinde yayınlanmış. Bizden başka ülke kalmadı, bu hafta gelsin bence artık.
iPhone tarzı Android kullanıcısı = @ANIL

manguru022

manguru022

Üye
Güncelleme bize gelmicek arkadaslar boştan yere beklemeyin benden söylemesi :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kısaca bizi adam yerini koymuyorlar bence
Aynen öyle. Samsung Türkiye diyorki note 3 için yayınlanma tarihi açıklandı. Yani büyük babaları demişki tamam artık şu gün güncellemenizi vereceğim. Hedef kitlesi her zaman avrupa ülkeleri bazı asya ülkeleri hedef daha sonra diğer avrupa ülkeleri ve asya ülkeleri en son biz. Rusya ingiltere polonya hindistan amerika başlıca ilk güncelleme alan ülkeler. Bunların herkes farkında zaten :D Bizde hızlı bir şekilde sadece S5 e verdiler ona şaşırdım.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve ExSeLANS
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben bunları yazarken vay efendim
Samsung alma ne yapak
Insanlar herşeyi güncelleme sanıyor
Güncellemeyi mi para veriyoruz

Vs vs yorumlar geldiğinde sizler neredeydiniz?

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben bunları yazarken vay efendim
Samsung alma ne yapak
Insanlar herşeyi güncelleme sanıyor
Güncellemeyi mi para veriyoruz

Vs vs yorumlar geldiğinde sizler neredeydiniz?
Yine derler yine derler :D
Ama bence telefonu telefon yapan büyük etmen işletim sistemidir ve ben her zaman en güncel sürümü kullanmayı seviyorum bilgisayarımdada her zaman programlarımı guncellerim ama bazı arkadaşlar için işletim sisteminin önemi yok demekki çıktığı işletim sistemi ile senelerce devam etsin sıkıntı yok [emoji51]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4.3 ile de devam ederim benim için fark etmez ama Whatsapp'tan sesli mesaj atarken sıkıntı çıkarıyor o yüzden 4.4.2 ile devam #KitKat

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Forever note 3 [emoji23]