Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

lens

Üye
slm arkadaşlar allah rızası için zahmet edip bi kaç sayfa yorumları okuyun insanlar zamanını emeğini harcayıp bişiler yapıyorlar ortaya bişiler koyuyorlar bizlerde gelip bir kaç tuşa basarak bunlara ulaşıyoruz ama en ufak bir sorunla karşılaşınca araştırmadan deneme yanılma yollarına gitmeden hemen yardım çığlıkları atıyoruz ben daha yüklemeden en az 30 sayfa yorumları satır satır okudum çıkabilecek sorunları ve çözüm yollarını aynı sorunları değişik insanlar onlarca kez yazmışlar halbuki ilk sayfadan anlatımdan başlayarak bir kaç sayfa okusalar hemen kendileri çözecekler sorunları ama biz ne yapıyoruz ilk ayfadan programı alıp anlatıma göre yüklüyoruz baktık olmadı hemen neden olmadı diye yazmaya yapmayın arkadaşlar yazıkdır günahdır bu arada konuyu açan ve destek veren arkadaşlara tşkler

samsun_x_

samsun_x_

Üye
slm reis garmin navigasyonu yukledim telefonum nokıa x6 herşey tamam yalnız telefonu yatay tuttuğum zaman ekran ikiye bölünüyor bu olay harita programıylamı ilgili önceden yuklemiştim böyle değildi telefonum servise gitti geldi navigasyon falan komple silinmişti bende yeniden indirdim yukledim ama eskisi gibi tam ekran yapamıyorum yardımcı olurmusun.

Cuska

Üye
arkadaşlar bu harita dosyası nereye atılıyor

samsun_x_

samsun_x_

Üye
arkadaşlar bu harita dosyası nereye atılıyor

1.mesajı iyi oku ne yapılacağı programın nereye kurulacağı yazıyor.

----------Eklendi @ 18:07:39 ---------- Yazıldı @ 18:04:40 ----------

slm reis garmin navigasyonu yukledim telefonum nokıa x6 herşey tamam yalnız telefonu yatay tuttuğum zaman ekran ikiye bölünüyor bu olay harita programıylamı ilgili önceden yuklemiştim böyle değildi telefonum servise gitti geldi navigasyon falan komple silinmişti bende yeniden indirdim yukledim ama eskisi gibi tam ekran yapamıyorum yardımcı olurmusun.

tamam hallettim yeni versiyonunu kurdum oldu eski versiyonda ekran yarım çıkıyor.

10071996

Üye
Kolay gelsin reis. Ben nokia C6-01'e yükledim.samsun_x_ 'in hatasının aynısını alıyorum.Telefonu yan tuttuğumda harita 2 ye bölünüyor

Cuska

Üye
Garmin Başarsoft 2011.10 Turkiye Haritası arkadaşlar en son sürümü

babamsağolsun

babamsağolsun

Üye
:tşk:

gene_kelly

gene_kelly

Üye
Arkadaşım öncelikle paylaşım için teşekkür ederim.Burdaki yazdıklarını n79 telefonuma tamamiyle yaptım program sorunsuz çalışıyor.İlk açılışta biraz bekletikten sonra açılıyor ve sorunsuz çalışıyor.Teşekkürler.

yakışıkşıksız

Üye
eyw... :oke:

kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim ;)

kardeş benim sorunum her şeyi kurdum ama konum kaydederken ister hepsini büyük harfle kaydet ister küçük yinede programdan atıyor yardım lütfen

----------Eklendi @ 00:21:20 ---------- Yazıldı @ 00:20:19 ----------

eyw... :oke:

kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim ;)

kardeş benim sorunum her şeyi kurdum ama konum kaydederken ister hepsini büyük harfle kaydet ister küçük yinede programdan atıyor yardım lütfen tel n79

memoli6767

memoli6767

Üye
kardeş benim sorunum her şeyi kurdum ama konum kaydederken ister hepsini büyük harfle kaydet ister küçük yinede programdan atıyor yardım lütfen

----------Eklendi @ 00:21:20 ---------- Yazıldı @ 00:20:19 ----------

kardeş benim sorunum her şeyi kurdum ama konum kaydederken ister hepsini büyük harfle kaydet ister küçük yinede programdan atıyor yardım lütfen tel n79

kardes ya senin yükledigindeki Garminin icindeki Font Klasörü bostur yada sen Reseoure,private,sys klasörünüde icindekileriyle beraber
attin onlari kontrol et diger tlf,da yüklüydünse ondan kopyalayip attiysan senin tlf,ona o zamanda yapar garmin klasörünün icindeki
Gps vede harita aktiflestirme yazilimlari haritalar kalsin digerlerini yedeklede sil tekrar ac Garmini normal calismasi gerekir acilmasi uzun sürecektir
bekle acilana kadar.

--- ALLAH,a Emanet Ol.---

forme

Üye
bu konuyu açan arkadaş İMEconverterde 3 tane German ilacı 10 tane anti virus yakalıyor sonuçlar virustotal dan bu iki program viruslu site admini bu konuya el atsın bu programları pc lerine indirenler pclerini temizlesinler

SHA256:3debe33958d613651a1dfd1922d4c139341ccfee1e56044574d1699ed6c34257
File name:Garmin İlaç.exe
Detection ratio:10 / 43
Analysis date:2012-02-26 11:30:26 UTC ( 0 dakika ago )
SHA256:4c90f9f14f2365b0e48490f176f499bcb93cb1af8e39b560f9faef33a6a9657b
File name:IMEI Converter.exe
Detection ratio:3 / 43
Analysis date:2012-02-26 11:28:27 UTC ( 6 dakika ago )

bunlarda virustotal sonuçları

kadirgs81

Üye
Şimdiden teşekkürler.Programı heüz indiriyorum.Çalıştırmayı başarabilirim diye umuyorum

kadirgs81

Üye
haritanın avrupa kısmı yokmu kurdum göremedim

dogan2112

Üye
Kardeşlerım allah rızası ıçın bana yardımcı olun telım n95 8gb lakın nasıl kuracağımı bılmıyorum anlamıyorum bu ışlerden sızlerden rıcam bır kardeşım kurup bana programı hazır şekılde verebılır mı ?

burock266

Üye
ÜCretsizmi bu internete baglanmak gerekiyormu

memoli6767

memoli6767

Üye
ÜCretsizmi bu internete baglanmak gerekiyormu

kardes internete baglanmak gerekmiyor ilk yüklediginde naviyi yüklerken ayari var istersen
naviyi actiktan sonrada menüde ayarlar var yenide sana kalmis eger internete feda olsun
benim konturlerim veya fatura dedigin sifirlari bol olur dersen baska saka kardes saka
ayarlar senin elinde.

----ALLAH,a Emanet OL.----

canduzgun

Üye
arkadaşlar haritayı ben nokia 701 e kurdum elimde 2011-7 numaralı harita vardı içine de onu yerleştirdim program çalıştı ancak haritayı açınca dokunmatik ekran ile sağa sola kaydırma yapamıyorum dokunmatik ekranla uyumsuzmu bir ayarımı var ayrıca adres ekleme ekranında klavye gelmiyor onu başka bir başlıkta başka bir arkadaşın önerisi ile tuş kilidi düğmesini kapatıp açarak çözüyorum ama eknanı sağa sola aşağı yukarı kaydırma yapamıyorum bilen varsa yardımcı olursa iyi olur teşekkürler

stkkonko41

Üye
garmin i kurdum ve çok güzel çalışıyor. tşk.

Cuska

Üye
arkadaşlar haritayı ben nokia 701 e kurdum elimde 2011-7 numaralı harita vardı içine de onu yerleştirdim program çalıştı ancak haritayı açınca dokunmatik ekran ile sağa sola kaydırma yapamıyorum dokunmatik ekranla uyumsuzmu bir ayarımı var ayrıca adres ekleme ekranında klavye gelmiyor onu başka bir başlıkta başka bir arkadaşın önerisi ile tuş kilidi düğmesini kapatıp açarak çözüyorum ama eknanı sağa sola aşağı yukarı kaydırma yapamıyorum bilen varsa yardımcı olursa iyi olur teşekkürler

bu haritayı dene bakalım
www.4shared.com/rar/AzW7FX8h/gmapsupp_3.html

kazanova520

kazanova520

Üye
ben yükledim çalıştı ama adres yazamıyorumm

Üst Alt